Τον Σάκη Κακάμη από τον ΠΟ Ελασσόνας απέκτησε ο Ολυμπιακός Βόλου

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Σάκης Κακάμης είναι ο ποδοσφαιριστής με… άρωμα Β’ Εθνικής, για τον οποίο σας είχε ενημερώσει το regista.gr πως συμφώνησε οριστικά με τον Ολυμπιακό Βόλου!

Το μόνο που απέμενε ήταν οι ανακοινώσεις, που ήρθαν επίσημα την Κυριακή, με τον Ολυμπιακό να βάζει στο ρόστερ του ένα σημαντικό «γρανάζι» που γνωρίζει άριστα ο Στέλιος Αρσένος. Άλλωστε ο 23χρονος αμυντικός μέσος που αγωνίζεται και ως δεξί μπακ, βρισκόταν υπό τις οδηγίες του πέρυσι στον ΠΟ Ελασσόνας έχοντας μια γεμάτη χρονιά στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, με 28 συμμετοχές και 3 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Εκτός από τον ΠΟΕ ο Κακάμης έχει αγωνιστεί σε Πανελευσινιακό, Σπάρτη και Φωκικό, ενώ με τον Απόλλωνα Λάρισας έχει καταγράψει τις πρώτες του συμμετοχές στην 2η κατηγορία.

Αν και βρίσκεται στο.. prime του, σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία και μολονότι είχε επαφές με ομάδες υψηλότερων κατηγοριών, πείστηκε από το πλάνο της διοίκησης του Ολυμπιακού και αποφάσισε να συνδράμει στην πορεία αναγέννησης της ομάδας, έχοντας δελεαστεί από το project που του παρουσιάστηκε.

Η ανακοίνωση:

Ένα σύγχρονο δεξί μπακ έρχεται στον Ολυμπιακό μας, που μπορεί να παίξει όλη την πλευρά. Με ύψος 1,86 μπορεί να παίξει και ως τρίτο σέντερ μπακ σε τριάδα στην άμυνα. Έχει αγωνιστεί και ως αμυντικό χαφ.

Ανδρώθηκε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιά. Έχει παραστάσεις από ομάδες της Νοτίου Ελλάδας όπως Πανελευσινιακός και Σπάρτη. Θα μπορούσε να βρει συμβόλαιο σχεδόν σε οποιαδήποτε ομάδα της Γ’ Εθνικής. Ακόμα και σε ομάδες της Super League 2. Έρχεται στην ομάδα μας, για τον κόσμο, για τον Ολυμπιακό, για το νέο τεχνικό επιτελείο και τη νέα διοίκηση. Όλα τα παραπάνω είναι ΕΝΑ.

Καλώς ήρθες Σάκη.

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης

Share This Article