Τελετή λήξης της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου”Ελπίδες Φλώρινας”

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Την Τετάρτη 26/6 πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης όλων των τμημάτων του συλλόγου Ελπίδες Φλώρινας στο αθλητικό κέντρο BALLA D ORO.

Η εκδήλωση είχε τεράστια επιτυχία καθώς πληθως κόσμου έδωσε το παρών. Μέσα σε ένα πολύ οικογενειακό κλίμα έγιναν αγώνες και στα τρία γήπεδα του αθλητικού κέντρου!!

Τη τελευταία μέρα της σεζόν οι γονείς των αθλητών πήραν μια γεύση το πως είναι να είσαι αντιπαλος με τα ίδια τους τα παιδιά!! Όλοι οι γονείς των τμημάτων Κ10, Κ8 και Κ6,φόρεσαν τα ποδοσφαιρικά τους παπουτσια και πήραν μέρος στο καθιερωμένο ντέρμπι Γονεις -Παιδιά!!!Το ανδρικό τμήμα, η Κ14 και Κ12 πραγματοποιήσαν οικογενειακά διτερματα.

Μετά το τέλος των αγώνων η διοίκηση των Ελπίδων βράβευσε 3 ανθρώπους του ποδοσφαίρου που είναι όλα αυτά τα χρόνια, πίσω από τις κάμερες και τα φώτα της δημοσιότητας!

Οι κύριοι Βίτκας Ηλίας, Μιχαηλίδης Χρήστος και Νικολαΐδης παρέλαβαν τις τιμητικές τους πλακέτες από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Φλώρινας κ. Αντωνιάδη Κώστα, από τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Φλώρινας κ. Μουρατιδη Νίκο και από τον πρόεδρο των Ελπίδων κ. Μάνο Κωνσταντίνο.

Το πρόγραμμα της βραδιάς περιλάμβανε ζωντανή μουσική, το καλλιτεχνικό κομμάτι επιμελήθηκε ο Ναλπαντίδης Κώστας και προσέφερε μια υπέροχη βραδιά στους παρευρισκωμενους με την υπέροχη ομάδα του!

Το ραντεβού ανανεώθηκε τέλη Αυγούστου όπου και θα ξεκινήσουν όλα τα τμήματα των Ελπίδων. Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article