Ταεκβοντό: Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αποστόλου Τεληκωστόγλου

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

🇬🇷 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 50 ΗΜΕΡΩΝ 🇬🇷
ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΕΛΗΚΩΣΤΟΓΛΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ 2024 ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ
ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ TAEKWONDO ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ
ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αργυρού παγκοσμίου πρωταθλητή του συλλόγου της Μακεδονικής Δύναμης,Απόστολου Τεληκωστόγλου την οποία επιμελείθηκε ο προπονητής της αγωνιστικής μας ομάδας, Αλμασίδης Χρήστος..

Μετά από 50 ημέρες, με τελευταίο σταθμό, το Ολυμπιακό κέντρο της Ιταλικής πρωτεύουσας , με αρωγό την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Τρία προπονητικά Κάμπ με κορυφαίους παγκοσμίου φήμης αθλητές σε (Κοζάνη,Εμιράτα,Ρώμη) , και δύο βαθμολογούμενα διεθνή πρωταθλήματα σε (Φουτζέιρα και Αττάλεια ) περιελάμβανε η προετοιμασία του κορυφαίου εν ενέργεια Έλληνα αθλητή .

Δέκα τέσσερις ημέρες απομένουν για τον μεγάλο στόχο του αθλητή της Μακεδονικής Δύναμης που για τέταρτη φορά θα έχει εκπρόσωπο σε Ολυμπιακή πρόκριση (2010 Θ.Χασιώτης ) (2012 Ν.Τζέλλος )
( 2020 Α.Τεληκωστόγλου ) (2024 Α. Τεληκωστόγλου) .

Το Δ.Σ του Συλλόγου Μακεδονική Δύναμη ,αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας,τον Περιφερειάρχη,κύριο Αμανατίδη Γεώργιο,τις Αντιπεριφερειάρχες Κυρίες Όλγα Πουταχίδου(Αθλητισμού & Παιδείας ) και Πωλίνα Φαρμάκη (Πολιτισμου & Τουρισμού), που για πρώτη φορά , ως εκπρόσωποι ενός φορέα στάθηκαν έμπρακτα δίπλα στην προσπάθεια ενός Αθλητή μας .

Επίσης ευχαριστεί την Ιταλική ομοσπονδία Ταεκβοντό, τον Πρόεδρο της κύριο Angelo Cito, τον προπονητή της Εθνικής ομάδας κύριο Claudio Nolano , για την εξαιρετική φιλοξενία κατά την διάρκεια της παραμονής του αθλητή μας στο Ολυμπιακό κέντρο της Ρώμης.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΌΝΕΙΡΟ

Τα όνειρα είναι για τους αθλητές και Οι ομάδες για να τα πραγματοποιούν.

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article