Ταεκβοντό:Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης – Μια ομάδα …Ένα όνειρο!!!

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

ΕΣΥ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 37 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΊΑ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ
ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Με όραμα “Μια ομάδα, Ένα όνειρο”, ο σύλλογός μας συνδυάζει την αθλητική αριστεία με την προσωπική ανάπτυξη, εστιάζοντας στη διαχείριση των συναισθημάτων. Διδάσκουμε στους αθλητές μας πώς να ελέγχουν τον θυμό, το άγχος και την απογοήτευση, ενισχύοντας την ψυχραιμία και την ανθεκτικότητα σε όλες τις πτυχές της ζωής τους.

Παράλληλα, προάγουμε την ομαδικότητα και την ανιδιοτελή προσφορά, ακόμα και σε ατομικά αθλήματα όπως το Ταεκβοντό, διδάσκοντας την αξία της συνεργασίας και της συλλογικής επιτυχίας.

Οι διακρίσεις μας σε μια μικρή πόλη σε πληθυσμό , καταφέραμε εντυπωσιακές διακρίσειςστο αγώνισμα του Ταεκβοντό :
7 παγκόσμιες , 26 πανευρωπαϊκές, 24 βαλκανικές, 3 μεσογειακές και 420 πανελλήνια μετάλλια , σχεδόν 20 χρόνια βρίσκεται στην κορυφή σε επίπεδο συλλόγων στην χώρα , αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς μας.

Επιπλέον, 12 αθλητές μας έχουν εισαχθεί σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα χωρίς εξετάσεις ,και περισσότεροι απο 100 αθλητές έχουν μοριοδοτηθεί .
2 αθλητές μας με τις επιδόσεις τους έχουν διοριστεί στο Ελληνικό Δημόσιο και 1 βρίσκεται σε αναμονή.

Οι αθλητές μας έχουν διαπρέψει επίσης σε πολλές επιστημονικές ειδικότητες, όπως γιατροί, οικονομολόγοι, δικηγόροι , Γυμναστές, οδοντίατροι, φυσιοθεραπευτές και άλλες , απόδειξη ότι όταν θέλω μπορώ να συνδυάσω αθλητισμό και μόρφωση.

Με το ίδιο πάθος, επιδιώκουμε να αναπτύξουμε και σε τρία ακόμη Ολυμπιακά αθλήματα: Ρυθμική Γυμναστική, Ενόργανη Γυμναστική και Αγωνιστικό Χορό, εφαρμόζοντας τις ίδιες αρχές διαχείρισης συναισθημάτων και ομαδικότητας.

Στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, συνδυάζουμε αθλητική αριστεία με την ανάπτυξη ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων, προετοιμάζοντας τους αθλητές μας να επιτύχουν σε κάθε πτυχή της ζωής τους.

Τα όνειρα είναι για τους αθλητές και οιομάδες για να τα πραγματοποιούν.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ
ΚΟΖΑΝΗΣ
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΌΝΕΙΡΟ

Share This Article