Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κοζάνης: Πλούσιο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο για τους δρομείς του Συλλόγου,με εξαιρετικές επιδόσεις

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Πλούσιο αγωνιστικά ήταν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για τους δρομείς του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης.

Ειδικότερα, πολυπληθής ομάδα δρομέων συμμετείχε στο 1ο Grevena City Run που διεξήχθη για πρώτη φορα με μεγάλη επιτυχία.

Όλοι οι δρομείς σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις, με καλύτερες αυτή της Ευαγγελίας Τανάγια που κατελαβε την 1η θέση Γενικής καταταξης στα 10 χιλ και του Αθανάσιου Σκόρδα που τερμάτισε στην 1η θέση στα 5 χιλ.

Εκπροσώπηση είχε ο Σύλλογος  και στον αγώνα, 1ος koziakas trail 25χιλ κ 9 χιλ με τη Δήμητρα Χαιροπούλου να καταλαμβάνει την 2η θέση στην γενική κατάταξη και τον Κυριάκο Τσακιλτζίδη την 3η θέση στην ηλικιακή του κατηγορία , ενώ στα 9 χιλ τη 2η θέση στη γενική κατάταξη γυναικών κατελαβε η Κατερίνα Μπίντση και στον ίδιο αγώνα Βαγγέλης Μαρούδης τη 2η θεση ηλικιακής.

Στον αγώνα ορεινου τρεξιματος που διενεργήθηκε στο Παγγαίο, Paggaio Trail run 2024 η Μαρία Μπρέτσα κατελαβε την 2η θέση στη Γενική κατάταξη
Επισης θέση στο βάθρο για τον Γιώργο Νατσιόπουλο ο οποίος κατελαβε την 2η θέση στον αγωνα Ανοπαία Ατραπός στις Θερμοπύλες στη Λακωνία.

Τέλος, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κοζάνης εκπροσωπήθηκε στα 10 χιλ στον 13ο Ιπποκράτειο Δρόμο από τον δρομέα του Γιάννη Τζήκα που τερμάτισε με επιτυχία .

Πολλά συγχαρητήρια σε ολους τους δρομείς μας και καλή αποκατάσταση.

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article