Σύλληψη προπονητή και παραγόντων για στημένα!!!

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Στην σύλληψη ενός προπονητή και δύο παραγόντων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση των στημένων παιχνιδιών στις «μικρές» κατηγορίες της Ελλάδας και έχουν μπει στο στόχαστρο της Interpol, προχώρησαν οι Αρχές.

Σύλληψη προπονητή και παραγόντων για στημένα!.jpg

Σύμφωνα με το «dikisports» πρόκειται για έναν Έλληνα τεχνικό που συνελλήφθη σε πόλη της Θεσσαλίας και το όνομα του βρίσκεται ανάμεσα στα 47 που οι αστυνομικές αρχές έχουν «κυκλώσει» και φέρονται να αποτελούν διεθνές κύκλωμα που αποκόμιζε κέρδη από παράνομο στοιχηματισμό.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα υπάρχουν και δύο ακόμα συλλήψεις που αφορούν παράγοντες συλλόγων που αγωνίζονται στις «μεγάλες» κατηγορίες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο πρώτος φέρεται να έχει εμπλοκή σε ομάδα που την φετινή σεζόν υποβιβάστηκε από την Superleague 2 στην Γ’ Εθνική.

Ο δεύτερος φέρεται να είναι πρόεδρος σε ΠΑΕ της Stoiximan Σούπερ Λιγκ. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται «το όνομα του είχε ακουστεί σε χειραγωγημένο αγώνα της ομάδας του την προηγούμενη σεζόν».

Υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη εβδομάδα, η Interpol σε συνεργασία με την ελληνική αστυνομία είχαν κάνει έφοδο σε γραφεία και σπίτια παραγόντων της Betsson Σούπερ Λιγκ 2. Μάλιστα, ανάλογες έφοδοι έχουν γίνει επίσης σε Αυστρία, Σουηδία, Σλοβενία, Σλοβακία και Τσεχία.

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης

Share This Article