Συνεχίζει να “αναπνέει” ο Μακεδονικός Φούφα… σημαντικό τρίποντο απέναντι στον Εδεσσαΐκό

Παύλος Καλεμκερίδης
3 Λεπτά αναγνωσης

Νίκη μετά από 9 αγωνιστικές (τελευταία νίκη το 0-1 στην Καστοριά την 8η αγωνιστική ) πανηγύρισε ο Μακεδονικός Φούφα ο οποίος κερδίζοντας δίκαια τον Εδεσσαϊκό με 2-0 για την 17η αγωνιστική πήρε τεράστια ψυχολογική ένεση για την δύσκολη συνέχεια.

Η ομάδα του Μακεδονικού Φούφα ξέφυγε μετά από καιρό από την τελευταία θέση πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση δείχνοντας από την αρχή αποφασισμένη για τη νίκη την οποία τελικά κατέκτησε.

Το γρήγορο γκολ σίγουρα έδιωξε το άγχος από τα πόδια των παικτών του Μακεδονικού που σίγουρα όμως μέχρι να γίνει το 2-0 δεν μπορούσαν να είναι και πολύ σίγουροι και μάλιστα χρειάστηκε και ο Δημητριάδης για να διατηρηθεί το προβάδισμα.

Να σημειώσουμε πως το παιχνίδι στο οποίο κρατήθηκε 1 λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση αφού οι φιλοξενούμενοι χρειάστηκε να φέρουν άλλη στολή μιας και αυτή που είχαν ήταν σχεδόν ίδια με αυτή του Μακεδονικού.

Φάσεις και γκολ

Στο 8′ σέντρα Θεοδουλίδη ο Στογιάννης στη προσπάθεια του να προλάβει πριν πάει φτάσει η μπάλα στον Βασάκη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του παρά την προσπάθεια του Ηλιόπουλου να διώξει και έτσι έγινε το 1-0.

Στο 22′ σουτ του Αναστασιάδη μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Δημητριάδης και στο 29′ σέντρα Θεοδουλίδη κεφαλιά Χάιτα μπλόκαρε ο Ηλιόπουλος.

Στο 34′ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν μετά από σέντρα του Μωυσιάδη η μπάλα έφτασε στο Θεοδουλίδη που όμως από κοντά σούταρε άουτ.

Στο 54′ σέντρα σουτ του Στογιάννη η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Δημητριάδη και στη συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί.

Στο 59′ κόρνερ Τοπάλη έδιωξαν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί η μπάλα έφτασε στον Κοντογουλίδη που σέντραρε ο Σεκουλίδης πήρε τη κεφαλιά η μπάλα πήρε μια περίεργη τροχιά και χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ηλιόπουλου.

Στο 62′ ο Ιωάννου βγήκε απέναντι στον Δημητριάδη με τον τερματοφύλακα του Μακεδονικού να αποκρούει σωτήρια και στην επόμενη φάση σουτ του Μεληκιώτη από καλή θέση άουτ.

Στο 74′ ο Βασάκης μπήκε στην περιοχή και με δυνατό αριστερό σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και τα δίχτυα για το 2-0.

Στο 83′ ο Καρασιούνας με όμορφη ενέργεια μπήκε στη περιοχή σούταρε αλλά ο Ηλιόπουλος απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.

Στο 90′ ο Αναστασιάδης μπήκε στη περιοχή του Φούφα με τον Σεκουλίδη να βάζει σωτήρια τη κόντρα και να γλιτώνει την εστία του από μια επικίνδυνη κατάσταση.

Διαιτητής: Χ΄΄ Παναγιώτου (Σ.Δ. Ηπείρου)

Βοηθοί: Ευαγγέλου- Γκέλης (Σ.Δ. Ηπείρου)

Εξαιρετική η διαιτησία των Χατζηπαναγιώτου και των βοηθών Ευάγγελου και Γκέλη του Σ.Δ.Ηπείρου

Κίτρινες είδαν οι Παπάς, Σερσέμης, Σουκιάς, Μαγγίζης.

Μακεδονικός Φούφα(Κώστας – Παντελής Καπετάνος): Δημητριάδης, Παπάς, Μωυσιάδης (74ο Μητσόπουλος), Σερσέμης, Σεκουλίδης, Καρασιούνας, Κοντογουλίδης, Βασάκης (90ο Λιάμης), Θεοδουλίδης (80ο Ρωσσίδης), Χάιτας, Τοπάλης.

Εδεσσαϊκός(Θόδωρος Κούρτογλου): Ηλιόπουλος, Πρέτσι, Μαγγίζης, Μωϋσίδης, Στογιάννης, Ξανθόπουλος, Μαντώς (70ο Ντολαπτσής), Αναστασιάδης, Σουκιάς (53ο Ιωάννου), Μεληκιώτης, Καραγιάννης.

Ρεπορτάζ αγώνα – Φωτογραφίες:

Θεόφιλος Ηλιάδης e- ptolemeos

Share This Article