Συνεντεύξεις: Τάσος Αραμαδανίδης(προπονητής Δόξας Βερμίου Πύργων)

Παύλος Καλεμκερίδης
3 Λεπτά αναγνωσης

Στην Athlitikianaskopisi.gr φιλοξενούμε σήμερα τον προπονητή της Δόξα Βερμίου Πύργων Τάσο Αραμαδανίδη…

Κόουτς καλησπέρα και καλή αρχή στην ομάδα σου στην διοίκηση ,τους ποδοσφαιριστές σου,να κυλήσει χωρίς τραυματισμούς η νέα αγωνιστική σεζόν.

Η χθεσινή νίκη της ομάδας σου μέσα στο Βατερό απέναντι στους Ακρίτες Κοζάνης,σχετικά εύκολα έδωσε την δυνατότητα να περάσετε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κοζάνης..λίγα λόγια για το παιχνίδι

“Νίκη και εύκολη πρόκριση για την ομάδα μας απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται στην Β’ ΕΠΣ Κοζάνης…πετύχαμε μια δίκαιη και καθαρή νίκη παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο.

Αλλά δεν πρέπει επ ουδενί να πάρουν τα “μυαλά” μας αέρα καθώς είναι πάρα πολύ νωρίς,έχουμε μια καινούργια εντελώς ομάδα,θέλει πολύ δουλειά και πολύ προσπάθεια για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε.Απο το ερχόμενο Σάββατο ξεκινάνε τα “δύσκολα”καθώς μπαίνουμε στα βαθιά,παίζοντας με μια ομάδα που είναι πολύ έμπειρη στην Κατηγορία και ένα από φαβορί για το πρωτάθλημα.

Εμείς θα πάμε να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε,είμαστε ευχαριστημένοι από την προετοιμασία μας και συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μου,δεν κάναμε αρκετά φιλικά παιχνίδια,αλλά κοιτάμε μπροστά.

Πάμε στην Σιάτιστα,να έχουμε όλοι υγεία και σιγά σιγά θα δείξουμε το καλό μας πρόσωπο”.

Ο κόσμος της ομάδας στήριξε όπως κάνει πάντα την ομάδα …σήμερα η παρουσία των φίλων και φιλάθλων της Δόξας ακόμη πιο έντονη στο γήπεδο Βατερού..πόσο βοηθάει η παρουσία του?

“Ο κόσμος των Πύργων μας στηρίζει πάρα πολύ πολύ,αγαπάνε την ομάδα,αγαπάνε το ποδόσφαιρο,η στήριξη τους σημαντική όπου και να παίζουμε.Τους θέλουμε στο πλάι μας γιατί χωρίς αυτούς δεν έχουμε μέλλον.

Η ομάδα σου φέτος ενισχύθηκε την περίοδο των μεταγραφών……που το πάει η Δόξα?

Η ομάδα ενισχύθηκε αλλά η ομάδα έπαιζε πέρσι στην Β’ Κατηγορία,η ομάδα φέτος στην Α’ Κατηγορία,και όπως γνωρίζετε η διάφορες είναι μεγάλες μεταξύ των δύο κατηγοριών.Επρεπε να ενισχύσουμε,η Διοίκηση το έκανε,είναι απόλυτα ευχαριστημένος,έχουμε άψογη συνεργασία,πήραμε 10-12 καινούργια παιδιά,νέους αλλά και έμπειρους.

Κάποια παιδιά αποχώρησαν από την ομάδα για αυτό έπρεπε να ενισχυθούμε.Δεν βάζουμε στόχους θέλουμε να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και να βελτιωνόμαστε.Στο τέλος θα τα καταφέρουμε!!!

Είστε από τις ελάχιστες ομάδες που κρατάτε ενεργό αθλητικά,ένα απομακρυσμένο χωριό και τον κόσμο πάντα στο πλευρό σας….υπάρχει μέλλον στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο??

Οι Πύργοι είναι ένα απομακρυσμένο χωριό αλλά οι κάτοικοι του κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια και στηρίζουν οτιδήποτε γίνετε στο χωριό…ένας λόγος παραπάνω να στηρίζουν την ομάδα και το βλέπω όσο καιρό είμαι στην ομάδα.Βοηθάνε πάρα πολύ την ομάδα,δεν υπάρχουν πολλές ομάδες εκτός της πόλης,το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο χρόνο με το χρόνο μαραζώνει…εάν υπήρχαν χωριά σαν τους Πύργων το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θα ήταν σε καλύτερη μοίρα.

Ποιος ο φετινός στόχος της Δόξας Βερμίου Πύργων?

Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί παιχνίδι με παιχνίδι,το ευχάριστο είναι ότι οι ομάδες έχουν ενισχυθεί,αυτό φάνηκε και από τα πρώτα παιχνίδια Κυπέλλου,ο ανταγωνισμός μεγάλος και αυτό είναι το ωραίο…ο κόσμος να πηγαίνει στα γήπεδα και να φεύγει ευχαριστημένος.

Ναι θα ήμουν ικανοποιημένος εάν μπαίναμε στην πρώτη εξάδα. ..αλλά τις δυνατότητες μας θα τις δείξουμε μέσα στο γήπεδο.

Ευχαριστούμε κόουτς για την συνέντευξη…ευχόμαστε υγεία σε σένα και στον Οργανισμό Δόξα Βερμίου Πύργων και καλή αρχή στο νέο πρωτάθλημα

Επιμέλεια συνέντευξης

Παύλος Καλεμκερίδης

Share This Article