Στην Ρώμη ο Κοζανίτης Αργυρός Παγκόσμιος πρωταθλητής του Ταεκβοντό Απόστολος Τεληκωστόγλου

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Στην ιταλική πρωτεύουσα θα βρίσκεται τις επόμενες δύο εβδομάδες ,ο κορυφαίος εν ενέργεια Έλληνας αθλητής του Ταεκβοντό , Απόστολος Τεληκωστόγλου για να ολοκληρώσει το στάδιο προετοιμασίας του για το μεγάλο ραντεβού στις 9 Μαρτίου.

Έπειτα από ένα εξάμηνο συμμετοχών σε διεθνή καμπ ανά το κόσμο,με συμμετοχές σε διεθνή βαθμολογούμενα πρωταθλήματα , κατακτώντας μετάλλια και πολύτιμους βαθμούς στο Ολυμπιακό και Παγκόσμιο ράνκινκ φέρνοντας τον σήμερα στην υψηλότερη βαθμολογική θέση Έλληνα αθλητή , θα βρίσκεται στην θέση Νο 2 στο ταμπλό της διοργάνωσης για την ολυμπιακή πρόκριση.

Ο αργυρός παγκόσμιος πρωταθλητής  μας συνοδευόμενος από τους δύο προπονητές της Προολυμπιακής ομάδας, κυρίους Εφραιμίδη Παντελή και Ζηνέλη Θεόδωρο θα ολοκληρώσει το τελευταίο στάδιο προετοιμασίας του, έχοντας στην καθημερινή προπόνηση του για ζευγάρι τον παγκόσμιο πρωταθλητή και N°1 στο Ολυμπιακό ράνκινκ ALESSIO SIMONE.

Το Δ.Σ της Μακεδονικής Δύναμης, ή επιστημονική ομάδα υποστήριξης του και οι προπονητές του, εύχονται καλή προετοιμασία στον Απόστολο και στην ελληνική ομάδα,και αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν την Ιταλική ομοσπονδία Ταεκβοντό για την εξαιρετική φιλοξενία.

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article