Στην Κατερίνη η πρωταθλήτρια Κοζάνη με Πιερικό….εντός με Εδεσσαΐκό η Α.Ε.Π….την Χανιώτη φιλοξενεί ο Μακεδονικός Φούφα..στον Βόλο η Καστοριά

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Με την 23η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο Σάββατο 08/04 το πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής Κατηγορίας στον 2ο Όμιλο με πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια, τέσσερις “στροφές” πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Η κατάσταση στην κορυφή έχει ξεκαθαρίσει με την Κοζάνη μετά από 40 και πλέον χρόνια να κατακτά το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και να είναι η πρώτη ομάδα από τους 5 Ομίλους της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας που εξασφαλίζει μια θέση στα μπαράζ ανόδου στην Super League 2.

Ενώ η κατάσταση στην κορυφή έχει ξεκαθαρίσει στην ουρά της βαθμολογίας γίνετε πραγματικά χαμός!!!!!Καστοριά,Α.Ε.Π.Κοζάνης και Μακεδονικός Φούφα δίνουν τον δικό τους αγώνα για να αποφύγουν τον υποβιβασμό στα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας η “σωτηρία” βρίσκεται μεταξύ 35-36 βαθμών.

Στην 6η θέση ισοβαθμούν Α.Ε.Π.Κοζάνης και Καστοριά με 28 βαθμούς,με την ομάδα της Καστοριάς να “δοκιμάζεται” στον Βόλο απέναντι στον Ολυμπιακό και να “ψάχνει” να πάρει θετικό αποτέλεσμα,ενώ μονόδρομος είναι η νίκη των Ποντίων απέναντι στον Εδεσσαΐκό στο ΔΑΚ Κοζάνης εάν δεν θέλει να μπει σε “περιπέτειες”.

Στην πιο δύσκολη βαθμολογική θέση βρίσκεται ο Μακεδονικός Φούφα, με την ομάδα της Εορδαίας να έχει 23 βαθμούς στην 9η θέση,και στο γκρουπ των ομάδων που υποβιβάζονται αυτή την δεδομένη στιγμή.Η ομάδα της Εορδαίας υποδέχεται στο “Αιμίλιος Θεοφανίδης” την ισχυρή ομάδα του Α.Ο.Χανιώτη,και εάν θέλει να αναπτερώσει τις ελπίδες της για παραμονή “πρέπει” να κερδίσει.

Την επομένη εμβόλιμη αγωνιστική που γίνει την προσεχή Τετάρτη 12/04 θα παίξουν

Φ.Σ.Κοζάνη – Κεραυνός Αγγελοχωρίου

Πιερικός – Μακεδονικός Φούφα

Δωτιέας Αγιάς – Α.Ε.Π.Κοζάνης

Καστοριά – ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης

Share This Article