Στην Επισκοπή Ρεθύμνου ο Ζούρας Αροσβίλι

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης
O Zuras Aroshvili στην Επισκοπή μας!

Ο Zuras Aroshvili στην Επισκοπή….

Η ανακοίνωση της ομάδας

Ο ΑΟ Επισκοπής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, Zuras Aroshvili.

Ο 25χρονος έρχεται στο Ρέθυμνο και την Επισκοπή μας για να βοηθήσει την επιθετική γραμμή. Έχει γεννηθεί στις 17 Απριλίου του 1999 και έχει διπλή καταγωγή (Ελλάδα/Γεωργία). 

Την ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε το μακρινό 2011 από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Το 2017 μετακινήθηκε στην Κοζάνη για λογαριασμό της FC Κοζάνη. Έπειτα, συνέχισε στην Β’ Εθνική και στον Απόλλων Καλαμαριάς για τη σεζόν 2019-2020. Την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε για τη Δαμάστα FC, ενώ τη σεζόν 2022-2023 φόρεσε τις φανέλες των FC Hellas Munchen και ΑΕΚ Κοζάνης. Τέλος, τη περασμένη σεζόν (2023-2024) επέστρεψε στην Κοζάνη για την τοπική ΑΕΚ και κατόπιν στον Ερμή Αμυνταίου.

Ο Σύλλογός μας του εύχεται κάθε ομαδική και ατομική επιτυχία σε μια χρονιά δίχως τραυματισμούς.”

Ζ. Aroshvili: “Να φτάσει η ομάδα εκεί που της αξίζει να είναι”

Ο Ζούρας αναφορικά με την μεταγραφή του δήλωσε:

“Η υποδοχή μου ήταν πολύ ζεστή, σε κλίμα ευχάριστο και με πολλές προοπτικές. Γνώρισα ανθρώπους που δουλεύουν σε υψηλούς ρυθμούς, σίγουρα όχι ερασιτεχνικούς. Αυτό μου έδωσε ακόμη ένα λόγο παραπάνω να τα δώσω όλα και να επιστρέψουμε την Επισκοπή εκεί που της αρμόζει να είναι.

Θέλω να ευχαριστήσω όλο το team που εργάζεται σκληρά για αυτή την ομάδα και τον πρόεδρο Μιχάλη Νικολιδάκη που μου έδειξε εμπιστοσύνη και βρίσκομαι σήμερα εδώ.”

Share This Article