Στην διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια διαρκείας του Απόλλων Κρύας Βρύσης

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Ενθαρρυντικός ο ρυθμός πωλήσεων των εισιτηρίων διαρκείας στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ!!

Μαζική αγορά από τον Συνεταιρισμό Αμπελοπαραγωγών Κρύας Βρύσης “ΑΙΓΕΣ”

Οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας προχωράνε σταθερά και …. ενθαρρυντικά θα λέγαμε !

Φίλοι της ομάδας όχι μόνο από την Κρύα Βρύση αλλά ακόμα και μεταναστευμένοι συντοπίτες μας εντός και εκτός Ελλάδας, έχουν εκφράσει την επιθυμία τους αλλά και αγοράζουν εισιτήρια διαρκείας και στις τρεις τιμές που υπάρχουν, δηλώνοντας έτσι την πρόθεση τους να βοηθήσουν την ομάδα στην νέα της πορεία στην Γ’Εθνική ακόμα και μακριά από την γενέτειρά τους .

Σήμερα ο Πρόεδρος της ομάδας Βλάχος Κώστας μαζί με τον σύμβουλο Λαζαρίδη Περικλή επισκέφτηκαν τα γραφεία του συνεταιρισμού Αμπελοπαραγωγών Κρύας Βρύσης ΄΄ΑΙΓΕΣ΄΄ όπου παρέδωσαν στο πρόεδρο του κ. Κούση Σάκη 20 διαρκείας, όπως είχε δεσμευτεί ο ίδιος ότι θα αγόραζε ο συνεταιρισμός, κατά την γενική συνέλευση του συλλόγου.

Φυσικά εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας προς την διοίκηση και φυσικά στα μέλη του συνεταιρισμού για την στήριξη τους αυτή, στέλνοντας το μήνυμα ότι ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ανήκει σε όλη την Κρύα Βρύση, αλλά και σε όλη την Πέλλα θα λέγαμε !
Να θυμίσουμε ότι η ομάδα έχει εκδώσει τριών ειδών και τιμών διαρκείας.

Των 150 ευρώ που αφορούν το σκέπαστρο με καρεκλάκι, των 100 ευρώ σε οποιοδήποτε άλλο σημείο της κερκίδας και των 50 ευρώ που είναι κάρτα οικονομικής ενίσχυσης και εγγραφής ως μέλους της ομάδας .

Η έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας (στην μορφή πιστωτικής κάρτας) είναι για μία ακόμη φορά προσφορά της τοπικής διαφημιστικής εταιρείας PRODEXX και του ιδιοκτήτη της Νίκου Παπαχρήστου τον οποίο και ευχαριστεί η διοίκηση του συλλόγου μας για πολοστεί φορά για την στήριξη του στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ !

Share This Article