Πρωτάθλημα με νίκη και τώρα μπαράζ για Κιλελέρ!

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Το παιχνίδι ανάμεσα στο Κιλελέρ και τον Παναγροτικό Νίκαιας έληξε με σκορ 3-0 για την προτελευταία αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX. Ήταν ένα δυνατό ματς με ρυθμό και αγωνιστικότητα. Μετά τον αγώνα ακολούθησε η απονομή του τροπαίου πρωταθλήματος για το Κιλελέρ και γλέντι!

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι πέτυχαν πολύ νωρίς το πρώτο τέρμα στο 7’ με το ωραίo σουτ του Βασίλη Κατσαμάγκα έγινε το 1-0.

Καθόλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους είχαν στροφή παραπάνω αγωνιστικά, όμως ο Παναγροτικός προσπαθούσε να ισορροπήσει παρότι ήταν πίσω στο σκορ. Όταν έβρισκε χώρους ανοιχτούς έβγαινε σε αντεπιθέσεις με αξιώσεις. Στο 33’ ωραία κεφαλιά του Κουβελά, πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη το Κιλελέρ ήταν σε θέση ισχύος, έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 53’ πρώτα με το σουτ του Κουβελά και στη συνέχεια με το σουτ του Βαγενά που έδιωξε με τα πόδια ο Κατσανάκης.

Στο 54’ όμως έχασε μεγάλη ευκαιρία ο Παναγροτικός για να ισοφαρίσει με τη διπλή ευκαιρία του Γκανάβα, που έδιωξε με τα πόδια ο κίπερ του Κιλελέρ.

Στο 64’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Αναγνώστης και την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι πήρε ο Βασίλης Κατσαμάγκας για το 2-0.

Και στο 85’ το «κερασάκι στη τούρτα» ήταν το σουτ του Βασίλη Παπαγεωργίου που διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΑΕ Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Κουτσιρίμπας, Πανταζής (63’ Αργύρης), Μπαρούτας, Αντωνίου (55’ Χατζησαββίδης), Τσακίρης, Γκουγκουλιάς (69’ Ζιόμπουρας), Βαγενάς (55’ Ντιντής Θ.), Παπαγεωργίου (55’ Σουλιώτης), Κουβελάς, Κατσαμάγκας, Αναγνώστης.

Παναγροτικός Νίκαιας (Γιώργος Μάτος): Κατσανάκης (87’ Μπαντούλης), Σώκος, Μανακούσιος Θ., Παπαθανασίου, Ακρίβος, Περήφανος, Ρακίπι, Φασούλας (86’ Βίρλας), Πετράκης (82’ Πιτσίλκας), Μανακούσιος Δ. (69’ Γεωργόπουλος), Γκανάβας (86’ Κωστογιάννης).

Διαιτητική τριπλέτα: Μίχος, Βαλιώτης, Μπασινός.

Πηγή: athleticlatissa

Share This Article