Πιερικός: “Καλεί” Τσιώλη για την τεχνική ηγεσία της ομάδας…

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Προσπάθεια να πυροδοτήσει μια «βόμβα» που θα ταράξει τα νερά της κατηγορίας, φέρεται να επιχειρεί ο Πιερικός.

Όπως προκύπτει, με ισχυρό χαρτί τον πρόεδρο, Τομ Παπαδόπουλο, ο οποίος διατηρεί άριστες διαπροσωπικες σχέσεις μαζί του, οι «μελανοκευκοι» έχουν χτυπήσει την πόρτα του Σάκη Τσιωλη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας τους!

Οι Τσιώλης και Παπαδόπουλος γνωρίζονται λόγω της θητείας του προέδρου του Πιερικού στον Ηρακλή και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση.

Η προσέγγιση σε έναν προπονητή του επιπέδου του Καρδιτσιώτη τεχνικού και με το πλούσιο βιογραφικό του, φανερώνει τις υψηλές βλέψεις που υπάρχουν από τον Τομ Παπαδόπουλο για τους Κατερινιώτες της νέας σεζόν, όπως σχεδιάζονται σε συνεργασία με τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιάννη Τρελλόπουλο.

Υπενθυμίζεται ότι ο καταξιωμένος Θεσσαλός τεχνικός στο παρελθόν εκτός από τον Ηρακλή (τελευταίος σταθμός) δούλεψε και σε Άρη, Βόλο, Ξάνθη, Καλαμάτα, Λάρισα, Παναχαϊκή, Κέρκυρα, Αστέρα Τρίπολης, Ολυμπιακό Βόλου, Λεβαδειακό, Ιωνικό, Θρασύβουλο, Πανηλειακό, Πανελευσινιακό, Μύκονο (τεχνικός διευθυντής), Ναυπακτιακό Αστέρα, Αναγέννηση Καρδίτσας και Πρέβεζα, έχοντας πολλές παραστάσεις σε πάγκους ομάδων επαγγελματικών κατηγοριών.

Όπως προκύπτει, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφή εδώ και αρκετό διάστημα, με τον έμπειρο τεχνικό να βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική να αναλάβει την καθοδήγηση μιας ιστορικής ομάδας όπως ο Πιερικός, την ώρα που εξετάζει και άλλες προτάσεις που έχει στα χέρια του από ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας.

Στο στρατόπεδο του Πιερικού υπάρχει αισιοδοξία ότι οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές και ο Σάκης Τσιώλης θα πει το «ναι», ώστε να αναλάβει να επαναφέρει την ομάδα της Πιερίας στη Super League 2.

Πηγή: monobala

Share This Article