Πανελλήνιο Κορασίδων: Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του ο Ηρακλής Κοζάνης

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Ήττα για τις Κορασίδες του Ηρακλή Κοζάνης στον τελευταίο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος από την πολύ αξιόλογη ομάδα των Χανίων με σκορ 27 – 46.

Η ομάδα μας κατέκτησε την 6η θέση στην Ελλάδα, το οποίο αποτελεί τεράστια επιτυχία για τα δεδομένα ενός σωματείου μίας μικρής επαρχιακής πόλης.

Συγχαρητήρια στον κόουτς Χρήστο Τοπάλη και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, αλλά πιο πολύ στα τρομερά κορίτσια μας, τα οποία έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και έκαναν πολλές θυσίες ολόκληρη την χρονιά, για να φτάσουν στην Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Την αποστολή της ομάδας συνόδεψαν ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Ζηντζιόβας, η Ταμίας Νατάσα Τελιογλανίδου και ο ακούραστος Πρόεδρος των επιτυχιών Χρήστος Στιάπης.

Ώρα για λίγη ξεκούραση για τις αθλήτριες μας (όσες δεν έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές Ομάδες) για να γεμίσουν τις “μπαταρίες” τους και στη συνέχεια να αρχίσουν την προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τις επιτυχίες για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε να εκπροσωπούσε το μπάσκετ της Δυτικής Μακεδονίας στις μεγάλες διοργανώσεις.

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης

Share This Article