Πανέτοιμος ο Γιούχτας να υποδεχτεί το Σάββατο την Κοζάνη στην έναρξη των αγώνων μπαράζ

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Ο τελικός του κυπέλλου της ΕΠΣ Ηρακλείου ανήκε στο παρελθόν για τον Γιούχτα, αφού το Σάββατο ξεκινάνε τα ιστορικά μπαράζ για την άνοδο στην Super League 2.

Ο Γιούχτας μπορεί να μην κατάφερε να κατακτήσει το κύπελλο της ΕΠΣ Ηρακλείου, κάνοντας νταμπλ, ωστόσο η μέχρι τώρα πορεία του στην χρονιά είναι άκρως επιτυχημένη και άπαντες θέλουν να κλείσουν μια μαγική… σεζόν με την άνοδο στην Super League 2.

Μετά το διήμερο… φωτιά που είχε η ομάδα των Αρχανών με το Final 4, πλέον στρέφει την προσοχή της στο ματς του Σαββάτου με την Κοζάνη στις Αρχάνες, θέλοντας να ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το μίνι πρωτάθλημα.

Τα παιχνίδια είναι κομβικά και κάθε απώλεια ίσως να στοιχήσει για κάθε ομάδα, ωστόσο ο Γιούχτας έχει αποδείξει μέσα στη σεζόν ότι έχει μέταλλο και παίκτες με προσωπικότητα που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε τέτοιες καταστάσεις.

Άπαντες στον Γιούχτα περιμένουν με ανυπομονησία την πρεμιέρα και η διοίκηση θέλει τον κόσμο στο πλευρό της, ώστε να γίνει ο 12ος παίκτης του Νίκου Σουργιά και να σπρώξει την ομάδα στο… τρίποντο.

Πηγή: GrandSport

Share This Article