Πέταγε «φωτιές» ο Ατρόμητος: Φιλική 5αρα στον Εθνικό Άχνας

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Η φωτιά έξω από το ξενοδοχείο της αποστολής του Ατρομήτου έσβησε… στο άψε σβήσε, όμως οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία πέταγαν… φλόγες μέσα στο γήπεδο, επικρατώντας με 5-0 επι του Εθνικού Άχνας στο δεύτερο φιλικό στην Πτολεμαιδα, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στο πρώτο μέρος μετά το πρώτο τέταρτό του ο Ατρόμητος είχε απέναντι στον Εθνικό Άχνας δύο καλές στιγμές με τους Φαν Βέερτ (9′) και Έντερ (12′). Μετά την εικόνα που είχαν οι Περιστεριώτες και τις φάσεις τους σκόραραν για το 1-0 στο 43ο λεπτό. Σέντρα του Αθανασίου από αριστερά και ο Μανσούρ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στο 2ο μέρος υπήρξε τετραπλό «χτύπημα» για τον Ατρόμητο. Αρχικά στο 63ο λεπτό του ματς ο Γιουμπιτάνα έκανε το 2-0 έπειτα από κλέψιμο και εξαιρετική κούρσα του Μπάκου από τη μεσαία γραμμή. Στο 64′ ο Μπάκου έβαλε ο ίδιος το όνομά του στη λίστα των σκόρερ, διαμορφώνοντας το 3-0.

Στο 66′ ο Γιουμπιτάνα αυτή τη φορά έδωσε την ασίστ για τον Νίκο Βέργο με τον τελευταίο να διαμορφώνει το 4-0. Στη συνέχεια με τον Νίκο Βέργο να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι το δεύτερο προσωπικό του τέρμα (στο 83′), η ομάδα του Περιστερίου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0.

Ο Ατρόμητος επιστρέφει την Κυριακή στην Αθήνα και πλέον η προετοιμασία θα συνεχιστεί στη βάση της, στο Μαζαράκη. Επόμενο φιλικό είναι στις 3 Αυγούστου κόντρα στον Παναιτωλικό στο Περιστέρι.

Ατρόμητος Αθηνών(Πάμπλο Γκαρσία): Χουτεσιώτης (46’ Κοσέλεφ), Κίνι (30’ Αργυρίου, 70’ Χότζα), Τσακμάκης (46’ Σταματούλας), Μανσούρ (46’ Μπέης), Αθανασίου (46’ Τζοβάρας), Γκονθάλεθ (46’ Καραμάνης), Ουεντραόγκο (46’ Μουντές), Βρακάς (46’ Μπάκου, 70’ Τσακίρης), Καρλίτος (46’ Καλοσκάμης), Ουάρντα (60’ Γιουμπιτάνα) και Φαν Βέερτ (46’ Βέργος).

Πηγή: Atromitos fc

Share This Article