Ο Πρόεδρος των Δαναών 2000 Λευτέρης Βαρυτιμίδης στην Αθλητική Ανασκόπηση

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Με τον Πρόεδρο της Ακαδημίας των Δαναών 2000 Λευτέρη Βαρυτιμίδη είχε την τιμή να βρεθεί και να μιλήσει μαζί του η Αθλητική Ανασκόπηση.

Ο Λευτέρης Βαρυτιμίδης είναι ένας παράγοντας ποδοσφαίρου εδώ και χρόνια που ξεχωρίζει για το ήθος και την μεγάλη αγάπη που έχει για τα παιδιά και την Ακαδημία ποδοσφαίρου που ηγείται.

Τι μας είπε στην μίνι εξομολόγηση του στην Athlitikianaskopisi.gr

Θεωρώ ότι φέτος ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες χρονιές της Ακαδημίας μας αλλά και της αντρικής μας ομάδας που πήρε το εισιτήριο ανόδου στην Α’ ΕΠΣ Κοζάνης.

Είμαστε περήφανοι για τα παιδιά μας γιατί αυτά,με την βοήθεια των ανθρώπων που στελεχώνουν τα μεγάλα τμήματα του Συλλόγου μας,κάνανε ένα όνειρο ετών φέτος πραγματικότητα.

Από τα βάθη της ψυχής μου να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά, Προπονητές, και γονείς….

Ιδιαίτερη μνεία θέλω να κάνω στο “δεξί” μου χέρι που έχει αναλάβει τα πάντα…με πολλές ευθύνες ,έχει αγκαλιάσει όλα τα παιδιά,και δεν είναι άλλος από τον Παντελή Μπαλτζή που θέλω δημόσια να τον ευχαριστήσω για όλα.

Του έχω δώσει τα ηνία των τμημάτων Κ14,Κ16 και του ανδρικού τμήματος…..και όχι μόνο με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο αλλά και υπερήφανο.

Ευχαριστώ όλους τους γονείς που είναι δίπλα του, με την δική του καθοδήγηση και την δική μου εποπτεία,καταφέραμε να κάνουμε πολλά!!!

Τον νέο χρόνο πιστεύω να πάμε καλύτερα…. Ευχαριστώ όλους όσους είναι δίπλα μας και πίστεψαν και πιστεύουν αυτό το πρότζεκτ.

Πάντα ο νους μας και η σκέψη μας πρέπει να είναι στα παιδιά γιατί αυτά αποτελούν το μέλλον μας,και πρέπει να τα προστατεύουμε τόσο στις νίκες όσο και στις ήττες!!!

Διαχείρηση στην χαρά αλλά και στην στεναχώρια ….Δεν είναι αυτοσκοπός τα πρωταθλήματα και οι νίκες σ’ αυτές τις τρυφερές ηλικίες.Μακριά απο φασαρίες και καυγάδες.

Θέλουμε να μεγαλώνουμε σωστούς ανθρώπους.Περήφανοι είμαστε όταν δημιουργούμε χαρακτήρες.Αυτό για εμάς είναι το ιδανικό και ο γνώμονας που έχουμε εδώ και χρόνια.

Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους και να επιστρέψουμε όλοι στα γήπεδα υγιείς και με “καθαρό μυαλό”.

Επιμέλεια συνέντευξης: Παύλος Καλεμκερίδης

Athlitikoanaskopisi.gr

Share This Article