Οι πρώτες κινήσεις για την επόμενη σεζόν στη “Βασίλισσα” – Δυνατά ονόματα στη λίστα

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Μετά τη σιγή των προηγούμενων ημερών, η Βέροια επιστρέφει στο προσκήνιο!
Ο Αχιλλέας μαζί με τον Κωνσταντίνο Μπίκα, εκτός απροόπτου, ετοιμάζονται να αναλάβουν τα ηνία της “Βασίλισσας” ξεκινώντας την προσπάθεια ανασύνταξης της ομάδας από τη Γ’ Εθνική.

Πέρα όμως από την αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων, οι εξελίξεις τρέχουν, με τους ιδιοκτήτες της ομάδας να κάνει ξεκινήσει τις πρώτες κινήσεις τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και σε διοικητικό.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό πλάνο, σύμφωνα με πληροφορίες του SportsFan, κυοφορείται η επιστροφή του μεγάλου αρχηγού Στέλιου Μαραγκού, ο οποίος πέρασε το μισό της προηγούμενης σεζόν στην πρωταθλήτρια της Γ’ Εθνικής, Κοζάνη.

Επαφές έχουν γίνει και με τον Μιχάλη Μπουκουβάλα ώστε να πεισθεί κι αυτός να συμμετέχει στο νέο ξεκίνημα της “Βασίλισσας”, ενώ παράλληλα υπάρχει “ανοιχτή γραμμή” με τον Ισμαέλ Μπαϊντού, που μπορεί να βρίσκεται στην Πολωνία όμως διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Κωνσταντίνο Μπίκα.

Για την ενίσχυση της επίθεσης, εξετάζεται η περίπτωση του 20χρονου θεσσαλονικού επιθετικού, Δημήτρη-Xριστόφορου Θεοδωρίδη, ο οποίος πέρσι είχε δοκιμαστεί στη Βέροια, ωστόσο προτιμήθηκε ο Φλορεντίν Μπουόλι στη θέση του.

Πρόκεται για έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, μοιράζοντας δέκα ασίστ και πετυχαίνοντας περισσότερα από δέκα γκολ, όντας στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ.

Φυσικά, αναμένεται να κλείσει άμεσα και το θέμα του προπονητή όμως όλες οι συζητήσεις κρατούνται ακόμα ως επτασφράγιστο μυστικό! Όπως είναι λογικό, η αποχώρηση του Βεργώνη από την ΑΕΛ έδωσε τροφή σε πολλά σενάρια τα οποία δεν επιβεβαιώνονται, ούτε όμως και αποκλείονται. Παράλληλα, η “μετακόμιση” Ανθυμιάδη στα Γιάννενα, φαίνεται ότι κρατάει το ζήτημα του προπονητή ανοιχτό.

Πηγή:Sportsfans.gr

Share This Article