Ξεχώρισαν στην κορυφή της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης…

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Ξεχώρησαν οι τέσσερις πρώτες ομάδες που διεκδικούν επί ίσοις όροις την άνοδο τους στην Α’ Κατηγορία.

Η Αθλητικη Ανασκόπηση σας δίνει την στατιστική εικόνα των τεσσάρων ομάδων μέχρι αυτή την στιγμή.

Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας (Προπονητής: Γιώργος Καραγκιολίδης )

Η ομάδα της Άρδασσας, παραδοσιακή δύναμη στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα,”συγκροτήθηκε” και διοικητικά αλλά και το ρόστερ της πραγματικά στο “παρά πέντε”.     Είναι πρωτοπόρος της βαθμολογίας με 46 βαθμούς,και 15 νίκες,μία ισοπαλία,και μια ήττα έχοντας συντελεστή τερμάτων 47-8

Α.Σ.Ιωνικός(Προπονητής:(Σάκης Μακρυγιάννης)

Ο Ιωνικός φέτος δείχνει μια διαφορετική νοοτροπία και ποδοσφαιρική συμπεριφορά σε σχέση με τις υπόλοιπες χρονιές.Στιβαρή Διοίκηση και ο κόσμος του είναι ο 12ος παίχτης της ομάδας. Σταθερός,χωρίς σκαμπανεβάσματα….βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας με 44 βαθμούς,με 14 νίκες, 2 ισοπαλίες,και μια ήττα και συντελεστή τερμάτων 44-13 διεκδικεί την άνοδο του απευθείας στην Α’ Κατηγορία.

Δαναοί 2000(Προπονητές: Παναγιώτης Πολύμερος – Θεόφιλος Παπαδόπουλος)

Η νεανική ομάδα των Δαναών με τις οδηγίες των προπονητών τους κάνει μια αξιόλογη και πετυχημένη πορεία όντας ομάδα Ακαδημίας με τα περισσότερα παιδιά να προέρχονται από τα “δικά της σπλάχνα”.Υπάρχει πλήρη ταύτιση στους στόχους μεταξύ Διοίκησης και τεχνικών,και δίνεται αρκετός χρόνος σε όλα τα παιδιά.

Η ομάδα των Δαναών βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 43 βαθμούς,ένα μόλις βαθμό πίσω από τον 2ο Ιωνικό,με 14 νίκες,μία ισοπαλία και δύο ήττες.Εχει συντελεστή τερμάτων 47-8,ισοβαθμώντας με τον πρωτοπόρο Μ.Αλεξ.Αρδασσας με τον ίδιο συντελεστή σε επίθεση και άμυνα.

Ηρακλής Δρεπάνου (Προπονητής: Γιάννης Ιωαννίδης)

Από την αρχή της περιόδου ο στόχος της Διοίκησης και του προπονητή ήταν και είναι η άνοδος της ομάδας μετά από πολλά χρόνια στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης.

Η ομάδα του Δρεπάνου έχοντας και αρκετά παιδιά στα τμήματα υποδομής του,προσπαθεί την φετινή χρονιά να κάνει την υπέρβαση της,με την προσθήκη και έμπειρων ποδοσφαιριστών.Ο Ηρακλής βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 40 βαθμούς και κυνηγά τους πρωτοπόρους.Διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 47 γκολ,και 12 στην άμυνα.

Έχει 15 νίκες,μια ισοπαλία και δύο ήττες και ευελπιστεί ότι στο τέλος θα πάρει την πολυπόθητη άνοδο.Διαθετει νοικοκυρεμένη Διοίκηση με πλάνο και στόχους.

Ενδιαφέρον “τετράδα” ομάδων που θα δώσουν την “μάχη” μέχρι την τελευταία αγωνιστική

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης

Share This Article