Νίκος Θεοδοσιάδης: «Δίκαια στην κορυφή ο Σβορώνος»

Παύλος Καλεμκερίδης
5 Λεπτά αναγνωσης

Ο  προπονητής του ΓΑΣ Σβορώνου Νίκος Θεοδοσιάδης ανέλυσε τη σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία στην έδρα της Λευκίμμης η οποία τον εκτόξευσε στην κορυφή του ομίλου,

Τόνισε χαρακτηριστικά πως ένα δύσκολο παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές του το μετέτρεψαν σε εύκολο και «έβγαλε το καπέλο» για μία ακόμη φορά σε εκείνους λέγοντας πως απολαμβάνει την καθημερινότητα μαζί τους και τα συναισθήματα που του προσφέρουν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Θεοδοσιάδης:

“ Καλησπέρα. Μία ακόμη μεγάλη και σημαντική νίκη για εμάς, μία νίκη η οποία ήρθε μέσα από μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος παρότι το τελικό σκορ φαίνεται ότι κάναμε μία άνετη νίκη,  δεν είναι αυτές οι δυνατότητές του απλά εμείς με την απόδοσή μας καταφέραμε και τον περιορίσαμε. Δε δώσαμε το δικαίωμα σε καμία στιγμή του παιχνιδιού να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Τα παιδιά μπήκαν από το πρώτο λεπτό με συνέπεια, με ενέργεια και με διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο. Προηγηθήκαμε πολύ γρήγορα με ένα πολύ ωραίο γκολ του Νίκου Κυπαρίσση και γενικά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε την πρωτοβουλία, χτίσαμε το παιχνίδι, παίξαμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και πετυχαίνοντας και άλλο ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο με το Στράτο Λάμπογλου, κάναμε το παιχνίδι πιο εύκολο.

Νομίζω και στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε και από πιο νωρίς να πετύχουμε και άλλα τέρματα, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά τις απωλέσαμε. Τελικά πετύχαμε στο τέλος ένα τρίτο γκολ με τον Γιάννη Ξυδούς και πήραμε μία μεγάλη και σημαντική νίκη. Περιμέναμε σίγουρα ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, εμείς το κάναμε εύκολο. Ο αντίπαλος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια του άλλαξε το σχηματισμό του αλλά εμείς ήμασταν έτοιμοι και για την περίπτωση του 3-5-2 που επέλεξε ο δικός τους προπονητής. Τα παιδιά κάνανε αυτό που είπα και φέρανε εις πέρας μία αποστολή που στην αρχή ήταν δύσκολη, αλλά με την απόδοσή τους την κάνανε πάρα πολύ εύκολη.

Είμαστε και εγώ αλλά και όσοι είναι γύρω από το σύλλογο, ευγνώμονες για αυτά τα παιδιά, για αυτά τα συναισθήματα που μας προσφέρουν. Πραγματικά εγώ είμαι υπερήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας γιατί θεωρώ ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην ιστορία του συλλόγου.

Το γεγονός της νίκης μέσα στη Λευκίμμη μας έφερε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και νομίζω βάση της εικόνας αυτές τις πρώτες εννέα αγωνιστικές, δίκαια βρισκόμαστε εκεί που βρισκόμαστε. Είμαστε η καλύτερη ομάδα αύτη τη στιγμή στον όμιλο. Αυτό το δείχνουν οι εμφανίσεις μας μέσα στο γήπεδο αλλά και οι αριθμοί. Έχουμε την καλύτερη επίθεση, τον καλύτερο συντελεστή τερμάτων και γενικά μια πάρα πολύ καλή εικόνα σαν ομάδα και το θετικό για μένα είναι ότι με τη λήξη του αγώνα, πραγματικά θα δώσω συγχαρητήριαστο φίλαθλο κοινό της Λευκίμμης, μας χειροκροτούσε και μας έδινε συγχαρητήρια. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και έτσι πρέπει να το βλέπουμε.

Συνεχίζουμε, έχουμε μπροστά μας ακόμη ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στο Θεσπρωτό, μία πολύ νεανική και καλή ομάδα με έναν έμπειρο προπονητή. Δουλέψαμε και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, το θετικό είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα αν εξαιρέσουμε τους μακροχρόνιους τραυματίες και τον Δημήτρη Δημητρίου ο οποίος είναι σε στάδιο αποθεραπείας και με την ευκαιρία της επέμβασης που έκανε ο Βασίλης Λαγδάρης, εγώ θέλω να του ευχηθώ περαστικά. Να μείνει δυνατός, να έχει υπομονή, να δουλέψει στο στάδιο της αποθεραπείας και να έρθει όσο το δυνατόν συντομότερα κοντά μας.

Κλείνοντας να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για μία ακόμη φορά, πραγματικά απολαμβάνω τις στιγμές της καθημερινότητας μαζί τους και απολαμβάνω τον τρόπο που παίζουν ποδόσφαιρο. Προσγειωμένοι και με σοβαρότητα να συνεχίσουμε να βλέπουμε την επόμενη Κυριακή και η επόμενη Κυριακή είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως σας είπα στο Θεσπρωτό. Να πάμε να το αντιμετωπίσουμε και αυτό ανάλογα για να πάρουμε άλλους τρεις πόντους βλέποντας μετά τη συνέχεια”.

Σε ερώτηση για το πώς βίωσε όλον αυτό τον ένα χρόνο στο Σβορώνο με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους στον πάγκο του ΓΑΣ και αν ξεχωρίζει κάποια συγκεκριμένη στιγμή:

“ Ένας χρόνος ημερολογιακά αλλά στην ουσία είναι δεύτερη ποδοσφαιρική χρονιά, νομίζω ότι και πέρυσι είχαμε πάρα πολύ καλή πορεία, είχαμε πάρα πολλές όμορφες στιγμές αλλά νομίζω ότι φέτος πραγματικά από την αρχή της προετοιμασίας και από το γεγονός της μεταγραφικής ενίσχυσης, φάνηκε ότι η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, δεν έχει ταβάνι και αυτό φαίνεται και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τώρα αν έχω κάποιο συγκεκριμένο γεγονός όχι, αλλά για μένα αυτά τα συναισθήματα που σας είπα προηγουμένως με τα παιδιά καθημερινά και κάθε Κυριακή είναι ό,τι καλύτερο μπορώ να έχω. Γιατί ξέρετε ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και οι κακές στιγμές, οι στεναχώριες αλλά νομίζω ότι εμείς με την εικόνα που παρουσιάζουμε και τη διάθεση που δείχνουμε για διάκριση και επιτυχίες, είναι ό,τι καλύτερο για μένα προσωπικά” .

Πηγή: Mikriliga

Share This Article