Μπαράζ ανόδου στην SL2: Nα εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας του θέλει ο Γιούχτας

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Κορυφώνεται η αγωνία στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στη Super League 2.

Τρεις αγωνιστικές έμειναν για την ολοκλήρωση των μπαράζ ανόδου στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μία διαδικασία επίπονη και άδικη, καθώς από πέντε ομάδες που μόχθησαν όλη τη χρονιά να κατακτήσουν το πρωτάθλημα στις κατηγορίες τους, θα πρέπει να ξεχωρίσει η μία που δεν θα πάρει την άνοδο.

Ο Γιούχτας παρότι ξεκίνησε καλά, έχει μείνει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έπειτα από μία σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων. Η ομάδα των Αρχανών έχει δουλέψει όλη τη χρονιά γι΄αυτό το όνειρο και πλέον όλοι αυτοί οι κόποι θα κριθούν μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

Το συγκρότημα του Νίκου Σουργιά έχει δύο παιχνίδια στην έδρα του στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, αρχής γενομένης από αυτό της ερχόμενης Τετάρτης (14/6) με αντίπαλο τον Καμπανιακό. Μοναδικός στόχος είναι το τρίποντο της νίκης που θα αποτελέσει ένα σημαντικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Με τα βαθμολογικά περιθώρια να έχουν στενεύσει, ο Γιούχτας καλείται να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας τους και να πάρει τα αποτέλεσματα που χρειάζεται, ώστε να πανηγυρίσει μία πραγματικά ιστορική επιτυχία.

Άλλωστε το «Μαρκομιχελάκειο» αποτελεί τη μεγάλη δύναμη της ομάδας, καθώς σε όλη τη χρονιά έχει ηττηθεί μόλις μία φορά, από τον Πόρο τον περασμένο Δεκέμβριο.

Πηγή: grandsport

Share This Article