Μπάσκετ: Η Σοφία Παπαζήση στον Παναθλητικό Συκεών Θεσσαλονίκης

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Η Σοφία (17 ετών, 1.78, guard) που αποκτήθηκε από τον Ηρακλή Κοζάνης, αποτελεί την τελευταία προσθήκη στο ρόστερ της νεανικής γυναικείας ομάδας

Η νεαρή guard, που αποτέλεσε μέλος και της περσινής Εθνικής Κορασίδων, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων ενώ στην ομάδα θα βρει και πάλι μια πρώην συμπαίκτρια της, την Βασιλική Χωλοπούλου όπου πλέον θα είναι και πάλι μαζί σε γυναίκες και νεανίδες

Η Σοφία μετά και την οριστική συμφωνία τόνισε:

Είμαι κυριολεκτικά τρισευτυχισμένη με αυτή την εξέλιξη. Όταν ήρθε η πρόταση του Παναθλητικού, δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη. Έβλεπα και θαύμαζα την πορεία της ομάδας ενώ είχα μάθει και το αναπτυξιακό πρόγραμμα που εφαρμόζει. Θα δώσω τα πάντα και θα δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω όσους με πίστεψαν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ηρακλή Κοζάνης και στο προπονητή μου κο Τοπάλη για την μεγάλη τους συνεισφορά στην εξέλιξη μου. Ευχαριστώ και την οικογένεια μου που στέκεται δίπλα μου στο επόμενο βήμα.

Χαίρομαι που θα συναντήσω και πάλι τη Βασιλική που είναι γεγονός ότι εντυπωσιάστηκα με την πρόοδο της στον Παναθλητικό. Ευχαριστώ και όλες τις νέες συμπαίκτριες μου για την υποδοχή.

Η διοίκηση του Παναθλητικού Συκεών ευχαριστεί για άλλη μια φορά τον Ηρακλή Κοζάνης ενώ παράλληλα τον συγχαίρει για την εξαιρετική δουλειά που κάνει στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Share This Article