Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στην λευκή ισοπαλία 0-0 για Καστοριά και ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Παύλος Καλεμκερίδης
3 Λεπτά αναγνωσης

Το φιλμ του αγώνα

Στο πρώτο μόλις λεπτό το σουτ του Πάλλα έξω από την περιοχή έφυγε άουτ. Στο 7′ ένα φάουλ των φιλοξενούμενων, από τα αριστερά, απέκρουσε η άμυνα σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε από τα δεξιά, αλλά ο Φωλίνας απομάκρυνε τη μπάλα.

Στο 25’φάουλ για τον ΠΑΟΚ απο τα δεξιά δεν είχε κάποια τύχη, ενώ το ίδιο συνέβη και με ένα φάουλ του Φωλίνα απο τα δεξιά. Στο 29΄ εξαιρετική προσπάθεια του Balde από τα αριστερά, έσπασε τη μπάλα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, όμως εκεί δεν βρέθηκε κάποιος συμπαίκτης του.

Στο 37’το φάουλ του Φωλίνα, από τα αριστερά, έδιωξε η άμυνα,προ του Balde. Στο 44΄ένα φάουλ για τον ΠΑΟΚ από τα αριστερά, έδιωξε η άμυνα. Στο 45′ ωραία προσπάθεια του Σαββόπουλου, από τα δεξιά Σαββόπουλος, έσπασε την μπάλα, απομάκρυναν προσωρινά οι αμυντικοί και στην νέα σέντρα του Balde, ο Πάλλας δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα, μέσα στην περιοχή.

Στο 50΄ μετά από σέντρα του Μανακίτσα, από τα δεξιά, ο Πάλλας δεν μπόρεσε να βρει καλά την μπάλα με το κεφάλι κι αυτή κατέληξε πλάγιο άουτ. Στο 52΄το σουτ του Τσολακίδη έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 53′ λεπτό η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Balde έφυγε ψηλά άουτ. Στο 57΄ο Χατζηασλανίδης έκανε σέντρα απο τα δεξιά, αλλά την κεφαλιά του Τσολακίδη, μπλόκαρε ο Κοσμίδης. Στο 58’ο Tarelli έκανε την σέντρα από τα δεξιά, αλλά την κεφαλιά του Balde, στο 2ο δοκάρι, μπλόκαρε ο Σακαλίδης.

Στο 59′ λεπτό, μετά από μεγάλη μπαλιά που δέχθηκε ο Τσολακίδης, σουτάρε μέσα στην περιοχή της Καστοριάς, αλλά ο Κοσμίδης μπλόκαρε την μπάλα. Στο 60΄ο Μανακίτσας εκτέλεσε πλάγιο άουτ ααπο τα δεξιά, ο Σαββόπουλος έσπασε την μπάλα με το κεφάλι στον Tozzo, το σουτ του οποίου έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 61′ λεπτό ο Σαββόπουλος δέχθηκε ωραία μπαλιά, μπήκε στην περιοχή, έκανε την σέντρα απο τα αριστερά, αλλά ο Πάλλας δεν μπορεσε να βρει τη μπάλα. Στο 63′ μετά απο σέντρα του Tarelli, από τα δεξιά, ο Balde πλάσαρε μέσα στην περιοχή, απέκρουσε ο Σακαλίδης και στην επιστροφή,σουτ του Σαββόπουλου κόντραρε κι έδωιξαν οι αμυντικοί.

Στο 66′ ωραίο γέμισμα του Μηλιάτη στα δεξιά, ο Τσελεπής υποδείχθηκε σε θέση οφ-σάιντ. Στο 73′ ο Τσελεπής έκανε ωραία προσπάθεια, έσπασε στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής υπέδειξε επιθετικό φάουλ.Στο 78′ μετά απο ωραίο συνδυασμό Σαββόπουλου και Κυριακού, ο πρώτος μπήκε στην περιοχή, αλλά δεν πρόλαβε να σπάσει την μπάλα.

Στο 81’ωραία σέντρα του Τσελεπή από τα δεξιά και σουτ του Πάλλα, οι Σαββόπουλος και Μηλιάτης απέτυχαν να ευστοχήσουν. Στο 87′ το κόρνερ του Φωλίνα από τα δεξιά, έδιωξε η άμυνα. Στο 93′ λεπτό το γέμισμα του Ελευθεριάδη μπλόκαρε ο Σακαλίδης.

Διαιτητής: Μαγγιώρος Νικόλαος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Τσάντας Δημήτριος ( Ηπείρου)
Μπογιατζόγλου Απόστολος ( Ημαθίας)

Οι συνθέσεις:

Καστοριά: Κοσμίδης, Tozzo, Φωλίνας, Balde, Tarelli, Πάλλας, Μηλιάτης, Ελευθεριάδης, Γκέγκας, Μανακίτσας, Σαββόπουλος

ΠΑΟΚ Κρηστώνης: Σακαλίδης, Ιωαννίδης, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Ετθυμιάδης, Χατζηασλανίδης, Αγαθαγγελίδης, Τσολακίδης, Παυλίδης, Χατζηλιάδης, Μωυσιάδης.

Share This Article