Μια ανάσα απ’ τον Μαροκινό Ταρίκ Τισουντάλι ο ΠΑΟΚ

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Μετά το μεταγραφικό μπαμ με τον Φεντόρ Τσαλόφ, ο ΠΑΟΚ κινείται άμεσα για την υλοποίηση ακόμα μιας μεταγραφής, αφού σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του ….

Μετά το μεταγραφικό μπαμ με τον Φεντόρ Τσαλόφ, ο ΠΑΟΚ κινείται άμεσα για την υλοποίηση ακόμα μιας μεταγραφής, αφού σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Ταρίκ Τισουντάλι, μια κίνηση που επίσης έχει μεγάλο ενδιαφέρον και αναμένεται να ανεβάσει επίπεδο τον ”δικέφαλο του Βορρά”.

O 31χρονος Μαροκινός προέρχεται από συνεχόμενες καταπληκτικές σεζόν με την φανέλα της βέλγικης Γάνδης. Ενδεικτικά, σε τρεις χρονιές στη Jupiler League, μετράει 89 συμμετοχές, με 42 γκολ και 17 ασίστ, αριθμοί που προκαλούν ”ίλιγγο” και κάνουν την περίπτωσή του άκρως δελεαστική. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως σέντερ φορ, όσο και σαν αριστερός εξτρέμ και οι ”ασπρόμαυροι” έχουν ήδη καταθέσει την προσφορά τους στη Γάνδη, με την οποία υπάρχει μια μικρή διαφορά στο οικονομικό, που δεν μοιάζει στην παρούσα φάση ικανή να χαλάσει το εν λόγω ”deal”

Share This Article