Με αρκετές ελλείψεις αύριο η Νίκη Βόλου απέναντι στην Κοζάνη…

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Θέλει να νικήσει και τις δυσκολίες η Νίκη Βόλου….

Το αποτέλεσμα απέναντι στον Λεβαδειακό δεν ήταν αυτό που ήθελε η Νίκη Βόλου και οι φίλοι της ομάδας, ωστόσο οι «κυανόλευκοι» θέλουν να δώσουν εκ νέου αγωνιστικές απαντήσεις, αρχής γενομένης από το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο την Κοζάνη, παρά τις ελλείψεις που καλείται ν’ αντιμετωπίζει.

Ο Μπαχανάκ δεν υπολογίζεται για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, έχοντας αποβληθεί στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό,ο Χοσέτε Μιράντα απουσιάζει με την Εθνική Ισημερινής Γουινέας, ενώ ο Μοράρ αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από την ομάδα.

Ο Στίκας από την άλλη βρίσκεται σε στάδιο επαναφοράς, μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ενώ ακόμη δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα είναι διαθέσιμος ο Γιαννίτσης που ήδη προπονείται με τους «κυανόλευκους», καλούμενος ν’ αντικαταστήσει τον Γρομητσάρη που εντάχθηκε ήδη στον Μακεδονικό.

Bέβαια, ακόμη πιο δύσκολα θα έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφικές κινήσεις ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα, καθώς αναμένεται η ενίσχυση του κέντρου αλλά και η συμφωνία με τον αντικαταστάτη του Μοράρ.

Πηγή: Magnesianews

Χρυσόστομος Τρίμμης

Share This Article