Μεταγραφικό μπαμ της Καστοριάς με Λιριόν Τσάνι.

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Μεταγραφικό μπαμ είχαμε στην Καστοριά. Η Διοίκηση της ομάδας, κάτω από άκρα μυστικότητα, πέτυχε να έλθει σε συμφωνία και να φέρει στην Καστοριά τον Λιριόν Τσάνι, που αποτελούσε «μήλο της έριδας», για πολλές ομάδες.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Τσάνι είναι από τους πιο ελπιδοφόρους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές κι από όπου κι αν πέρασε έδειξε το ποδοσφαιρικό του ταλέντο και η παρουσία του αναμένεται να ενισχύσει σε σημαντικό βαθμό την επιθετική γραμμή της Καστοριάς.

Μάλιστα ο Τσάνι αποτελεί και παλιό γνώριμο του Αλέξανδρου Κούρτογλου, αφού συνεργάστηκαν, πέρυσι στον Εδεσσαϊκό, πριν ο παίκτης μετακινηθεί στον Παναργειακό.

Η ποδοσφαιρική πορεία του Τσάνι, έχει ως εξής:

2019 -2020: Πρωτέας Ευόσμου
2020-2021: Οδυσσέας Κορδελιού
2021-2022: Α. Ο. Καρδίας (α΄εξάμηνο) – Αλμωπός Αριδαίας (β΄εξάμηνο)
2022-2023: Εδεσσαϊκός (α΄εξάμηνο) – Παναργειακός (β΄εξάμηνο)

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Λιριόν Τσάνι, μας είπε τα εξής :

“Είμαι πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος που ήρθα σε μια ιστορική ομάδα όπως η Καστοριά. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους ανθρώπους της που με εμπιστεύτηκαν και μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή ότι ήθελαν να με φέρουν στην ομάδα.

Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την Καστοριά να πετύχει τους στόχους της για τη νέα χρονιά. Θεωρώ ότι η Καστοριά αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία για μένα, όσον αφορά την ποδοσφαιρική μου εξέλιξη”.

Λιριόν, σε καλωσορίζουμε στην Καστοριά και σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης

Share This Article