Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης: Στο 1ο Baby Cup του Πρωτέα Καρδίτσας με 21 αθλητές

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Με 21 αθλητές έλαβε μέρος ο σύλλογος της Κοζάνης Μακεδονική Δύναμη στο (1° baby cup ) του συλλόγου Πρωτέα Καρδίτσας στο ολοκαίνουριο γήπεδο της πόλης.

Μια πολύ όμορφη γιορτή που επιμελείθηκε ο ο Φλίσκας Παναγιώτης με τους συνεργάτες του στο στολίδι της πόλης τους, στο κλειστό γυμναστήριο (Ιωάννη Μπορούζη ) .

21 καινούργιοι αθλητές που συμμετείχαν στην διοργάνωση με απώτερο σκοπό την βελτίωση της αγωνιστικής τους ετοιμότητας τους και την απόκτηση εμπειριών.

Τούς αθλητές συνόδευσαν οι προπονητές του Συλλόγου Δόδουρας Γεώργιος, Διάφας Αργύριος, Ευρενιάδου Μαρία, ο προπονητής της αγωνιστικής μας ομάδας κύριος Αλμασίδης Χρήστος και η γυμνάστρια του συλλόγου Κουτρότσιου Αναστασία.

Επίσης στην διοργάνωση τιμήθηκαν από τον σύλλογο του Πρωτέα ο Αργυρός παγκόσμιος πρωταθλητής του συλλόγου μας Απόστολος Τεληκωστόγλου , αλλά και η Φανή Τζέλλη του ΣΟΑΤ Τρικάλων
Ολυμπιονίκης και πρωταθλήτρια Ευρώπης την προηγούμενη εβδομάδα.

Το Δ.Σ του συλλόγου της Μακεδονικής Δύναμης οι προπονητές και τα μέλη του , συγχαίρουν τους αθλητές για την προσπάθεια τους,επίσης ευχαριστεί τους υπεύθυνους διοργάνανωτες για την πρόσκληση και την φιλοξενία .

Τα όνειρα είναι για τους αθλητές και Οι ομάδες για να τα πραγματοποιούν

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΌΝΕΙΡΟ.

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article