Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης: Ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την παρουσία σας

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

🇬🇷 ΑΠΟΝΟΜΕΣ 🇬🇷
ΖΩΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ
ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ

Η εκδήλωση που διοργάνωσε ο
σύλλογός μας, Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Για μια ακόμη φορά, το ανοιχτό θεατράκι της πόλης μας φιλοξένησε τη διοργάνωση, προσφέροντας ένα ιδανικό σκηνικό για την περίσταση.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η απονομή ζωνών στις τάξεις του Ταεκβοντό, καθώς και βραβείων στα τμήματα Ενόργανης, Ρυθμικής Γυμναστικής,και αγωνιστικού χορού τιμώντας την προσπάθεια των αθλητών μας που εργάστηκαν σκληρά καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Παράλληλα, διακεκριμένοι αθλητές και μαθητές βραβεύτηκαν για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους, τόσο στον αθλητισμό όσο και για την εισαγωγή τους στα πανεπιστήμια της χώρας, υπογραμμίζοντας τη σημασία της αφοσίωσης και της σκληρής δουλειάς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους , η Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και παιδείας, Όλγα Πουταχίδου, και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού και Βιβλιοθήκης, κύριος Γιάννης Ιωαννίδης.

Επιστολή χαιρετισμού έστειλε ο βουλευτής της ΝΔ, κύριος Μιχάλης Παπαδόπουλος. Τις βραβεύσεις των αθλητών πραγματοποίησαν ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου μας, κύριος Θεόδωρος Θεοδωρίδης, καθώς και οι προπονητές του συλλόγου μας.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης επιμελήθηκε η γυμνάστρια του συλλόγου μας, Αναστασία Κουτρότσιου, προσδίδοντας έναν επιπλέον τόνο επαγγελματισμού στην όλη διοργάνωση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου συγχαίρει θερμά όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες τους και τους εύχεται καλή αθλητική και σχολική χρονιά.

Τα όνειρα είναι για τους αθλητές και Οι ομάδες για να τα πραγματοποιούν.

🎯 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ 🎯 ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΌΝΕΙΡΟ

Share This Article