Μακεδονική Δύναμη:Προαγωγικές εξετάσεις μαύρων και έγχρωμων ζωνών στους αθλητές του Συλλόγου

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Με απόλυτη επιτυχία το τριήμερο 18 με 20 Ιουνίου ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις ζωνών των αθλητών του συλλόγου Μακεδονική Δύναμη που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Γεωργίου Κοζάνης , που αποτελεί και έδρα της αγωνιστικής μας ομάδας εδώ και είκοσι χρόνια .

Όλοι οι αθλητές εξετάστηκαν στην ύλη της ζώνης που τους δόθηκε στις αρχές του διδακτικού έτους 2023 /2024 για την καλύτερη προετοιμασία τούς ενόψει των εξετάσεων του Ιουνίου , που γίνονται μια φορά στην λήξη του έτους.

Για 37η χρονιά η απόδοση των αθλητών μας ήταν εξαιρετική, δείγμα μιας οργανωμένης μεθοδικής δουλειάς που γίνεται στις τάξεις του συλλόγου.

Στις εξετάσεις των μαύρων ζωνών και Dan παραβρέθηκε ο επίσημος εξεταστής της Ένωσης Ταεκβοντό βορείου Ελλάδος κύριος Γαβριηλίδης Ιωάννης, μιας και όλα τα διπλώματα που θα παραλάβουν στις 2 Σεπτεμβρίου 2024 οι αθλητές είναι τα επίσημα διπλώματα που δίνει η Ελληνική Ομοσπονδία του Ταεκβοντό.

Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές για την συμμετοχή και την απόδοση , τους προπονητές για την εξαιρετική προετοιμασία όλων των αθλητών του συλλόγου, κυρίους Δόδουρα Γεώργιο , Αλμασίδου Σταυριάννα Μαρία , Ευρενιάδου Μαρία.

Επίσης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κύριο Γαβριηλίδη Ιωάννη για την παρουσία του και για τις συμβουλές πού για μια ακόμη φορά έδωσε στους αθλητές του Συλλόγου.
Καθώς και τον Δήμο Κοζάνης για την παραχώρηση του κλειστού για τις ανάγκες των εξετάσεων.

Τα όνειρα είναι για τους αθλητές και Οι ομάδες για να τα πραγματοποιούν .

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΌΝΕΙΡΟ.

Share This Article