Μάκης Μιχαηλίδης: “Υπερήφανος για του συνεργάτες μου, για τους ανθρώπους μου, για όλους όσους έτρεξαν ώστε να μην λείψει τίποτα

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Κοζάνης,θέλοντας να ευχαριστήσουν την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, όσο και τον Δήμο Κοζάνης για την φιλοξενία  των Εθνικών  μας Ομάδων, διοργάνωσαν  με μεγάλη επιτυχία το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων.

Ένα τουρνουά που κατά 80% είναι αυτοχρηματοδουμενο και 20% απο χορηγούς και άλλους πόρους.

Έτσι λοιπόν η πόλη μας εδώ  και πέντε μέρες κινείται σε ρυθμούς  ενός ακόμη μεγάλου  αθλητικού γεγονότος.

Φιλοξενήσαμε εδώ τις καλύτερες 8 ομάδες της Ελλάδας,σε ένα από τα πιο τίμια τουρνουά,χωρίς να υπάρχει εντοπιότητα,χωρίς σκοπιμότητες σε ένα πολύ καθαρό περιβάλλον που να παίζετε μόνο χάντμπολ.

Πρωταθλήτρια ομάδα και πανάξια,  τερματίζοντας αήττητη,η ομάδα του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας.

Δευτεραθλήτρια,  η σκληροτράχηλη και πεισματάρα  ομάδα του Διομήδη Άργους.

Στην τρίτη θέση  η πολλά υποσχόμενη  ομάδα των Βριλλησίων και στην τέταρτη θέση η ομάδα των εκπαιδευτηρίων Δούκα.

Σε αυτό το σημείο θέλω να συγχαρώ όλους τους συναδέλφους προπονητές για  το θέαμα που μας πρόσφεραν αλλά και το ήθος που καλλιεργούν στους μικρούς αθλητές.

Τελειώνοντας αισθάνομαι πολύ υπερήφανος για του συνεργάτες μου, για τους ανθρώπους μου,για όλους όσους έτρεξαν ώστε να μην λείψει τίποτα από τους μικρούς αθλητές (Τους ανθρώπους του live streaming, τους γιατρούς, τα κορίτσια στην γραμματεία, τους διαιτητές, το δεξί μου χέρι Βασίλη Τράγια,  τους ανθρώπους των γηπέδων τους οδηγούς και όλους όσους ξεχνώ..

Πιστεύοντας ότι  για ακόμη μια φορά τα καταφέραμε, να ευχηθώ σε όλους, καλό καλοκαίρι με υγεία και ραντεβού πάλι!!!

Φωτογραφίες: Νεκτάριος Κέκης

Share This Article