Κύπελλο Καστοριάς:Α Ε.Βιτσίου – Καστοριά 0-2

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Για την Α’ φάση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καστοριάς 2024-2025 αναμετρήθηκαν οι Α.Ε.Βιτσίου με την ομάδα της Καστοριάς στις 17:00 στο Δημοτικό γήπεδο Τοιχιού χθες Σάββατο 28/09

Στο 1′ σέντρα του Νάκου, από τα αριστερά, πέρασε ανεκμετάλλευτη. Στο 3′ το σουτ του Καρβέλη έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 8′ ύστερα από σέντρα του Μανωλάτου, από τα δεξιά, ο Πρωτόγερος με πλασέ, μέσα από την περιοχή, άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους (0-1). Στo 11′ o Νανάς έκανε την σέντρα, από τα δεξιά, αλλά ο Σταμούλης αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Στο 15′ σε εκτέλεση φάουλ του Τραϊανού, η μπάλα πέρασε ένα μέτρο άουτ, από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Κράτσιου Χρ.. Στο 18′ σουτ του Γάκια, έξω από την περιοχή, ο Μπάλλιου έδιωξε σε κόρνερ, στην αριστερή του γωνία.

Στο 34′ ο Μπάλλιου μπλόκαρε δύσκολα, στην αριστερή του γωνία, την κεφαλιά του Βελένη. Στο 40′ ο Νανάς αστόχησε από πλεονεκτική θέση.
Στο 67΄ η αδύναμη κεφαλιά του Σταμούλη έφυγε άουτ.

Στο 74′ καλό σουτ του Βελένη, έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Μπάλλιου. Στο 78′ καλό σουτ του Σταμούλη, μέσα από την περιοχή, κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μπάλλιου και στη συνέχεια έφυγε άουτ.

Στο 80΄ ο Καλογιάννης είδε την κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη) του κ. Τρυφόπουλου. Στο 84΄ ωραίο σουτ του Πίππα, έφυγε μόλις άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων. Στο 87′ σε πλασέ του Νάκου από κοντά, η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Στασινόπουλου και κατέληξε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στό 90+3 Ό Νάκος από κοντά μέ σούτ γράφει τό 0-2

Διαιτητής: Τρυφόπουλος Λ. (Ε.Π.Σ.Καστοριάς)
Βοηθοί: Νεστορίδης Ε. (Ε.Π.Σ Καστοριάς)
Κύρκος Σ. (Ε.Π.Σ.Καστοριάς)

Οι συνθέσεις των ομάδων

Α.Ε.Βιτσίου: Μπάλλιου, Στασινόπουλος, Τσιφλικιώτης Β., Καλογιάννης, Πόπης Ι, Πόπης Χ., Σαραμπίνας Ζ., Γκάτζιος, Κουτρόλλι, Τραϊανός, Τεμέλκος.

Καστοριά: Κράτσιος Χρ., Καρβέλης (30΄ Κλειούσης), Μάντζιαρης, Βελένης, Τσοτσούλας, Σταμούλης, Μανωλάτος (66΄ Ποστεκίδης), Πρωτόγερος, Νάκος, Γάκιας (30΄ Πίππας – 90΄ Πατρωνίδης), Νανάς (66΄ Πάτσιος).

Share This Article