Κοντά σε συμφωνία με την Αρτάκη ο Νίκος Κοροβέσης

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Σημαντική μεταγραφική κίνηση με άρωμα Super League για τον ΑΟ Νέας Αρτάκης που από ώρα σε ώρα ανακοινώνει την απόκτηση του Χαλκιδέου ακραίου μπακ Νίκου Κοροβέση!

Τελικά, η ομάδα της Νέας Αρτάκης ενεργοποίησε την κίνηση-ματ και ο Νίκος Κοροβέσης θα φορέσει τα ερυθροκίτρινα, με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα της Εύβοιας να πετύχει τον στόχο της ανόδου στη παραπάνω εθνική κατηγορία (SL2).

Ουσιαστικά έρχεται να προστεθεί …σαν κρίκος στις μεταγραφές των Κανούλα, Πολίτη, κ.α., που είναι κι αυτοί παίκτες μεγαλύτερων κατηγοριών.

Βέβαια, ο Κοροβέσης έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια σε ομάδες της Super League με αποκορύφωμα τη διετία του στον ΠΑΟΚ, επί προεδρίας Ιβάν Σαββίδη.

Την περ. σεζόν αγωνίστηκε με την Κοζάνη στη SL2, αλλά όλα τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν στην Α’ Εθνική.

Ο Χαλκιδέος που ξεκίνησε από τον ΠΑΟ Κανήθου, το 2010 φόρεσε τη φανέλα του Παναιγιάλειου κι έπειτα του Απόλλωνα Σμύρνης και του ΠΑΣ Γιάννενα.

Με τον “Αγιαξ” της Ηπείρου ανέβηκε στη SL και λατρεύτηκε από τους οπαδούς της ομάδας.

Το 2015 έσκασε η βόμβα με τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ (σ.σ. έπαιξε και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις)!

Αποχώρησε το 2017, επέστρεψε στον ΠΑΣ Γιάννενα, κι ακολούθησε μια 4ετία στην Κρήτη, φορώντας τις φανέλες των Πλατανιά και ΟΦΗ.

Το 2022 ξαναπήγε στον Απόλλωνα Σμύρνης και την περ. σεζόν αγωνίστηκε με την Κοζάνη στη Β’ Εθνική.

Στο δεύτερο μισό της σεζόν ταλαιπωρήθηκε -με ένα πρόβλημα στον τετρακέφαλο-, αλλά το ξεπέρασε και συμφώνησε με τον ΑΟ Νέας Αρτάκης, αποτελώντας την μεγαλύτερη μεταγραφή της διοίκησης του Γιάννη Βαγιάννη.

Στον αγώνα της Γ’ Εθνικής Εορδαϊκός-Αρτάκη στην Πτολεμαϊδα πριν από λίγους μήνες, είχε παρακολουθήσει το ματς από την εξέδρα ως θεατής.

Πηγή:Soccerlive

Share This Article