Κοζάνη:Επιστροφή στην Γ’ Εθνική…σιγή ιχθύος για το μέλλον της…

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Η επιστροφή της Κοζάνης στην Γ’ Εθνική Κατηγορία μετά από ένα χρόνο παρουσίας της στην Super League 2 είναι εδώ και λίγο καιρό γεγονός,με την απογοήτευση,την στεναχώρια και τον προβληματισμό του φίλαθλου κόσμου της πόλης να υπάρχει έντονος στα ποδοσφαιρικά στέκια της πόλης.

Λάθη δεν κάνει αυτός που δεν προσπαθεί…..

Μπορώ να γράψω και αναφέρω πολλά τόσο σε οργανωτικό επίπεδο,όσο και σε παραλήψεις,εμμονές,λάθος επιλογές,ερασιτεχνισμούς,έλλειψη γηπεδικών εγκαταστάσεων,και άλλα πολλά που οδήγησαν σε μια μοιραία αποτυχημένη χρόνια.

Δεν θα το κάνω τώρα σεβόμενος τις προσπάθειες και μόνο… των δύο οικογενειών Πετρόχειλου και Κεντεποζίδη..που βγάλανε από την αφάνεια και την απαξίωση αυτήν την ομάδα μετά από 40 χρόνια και τα χρήματα που δαπανήσανε εδώ και 3.5 χρόνια.

Μέχρι και αυτήν την χρονική στιγμή που γράφετε το άρθρο δεν “κουνιέται φύλλο” όσο αναφορά το τι μέλλει γενέσθαι..διοικητικά για την “επόμενη μέρα” στην ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας.

Τα επαγγελματικά συμβόλαια των ποδοσφαιριστών στις 31/05 λήγουν τυπικά και ουσιαστικά και λογικό είναι να έχουμε ανακατατάξεις στο έμψυχο δυναμικό.

Επίσημη τοποθέτηση των διοικούντων της ομάδας δεν υπάρχει για την νέα χρονιά πλέον….ενώ ο κόσμος περιμένει να ακούσει με αγωνία τις διαθέσεις τους…..

Πολλά ακούγονται στα σχετικά πηγαδάκια που στήνονται κάθε πρωί στα κεντρικά σημεία της πόλης,από φίλους και φιλάθλους αλλά όλα μα όλα περιστρέφονται στην σφαίρα της παραπληροφόρησης…με υποθετικά σενάρια και εμφάνταστες ιστορίες…

Αναμένουμε επίσημα η διοίκηση της ομάδας σε εύλογο χρονικό διάστημα να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της….αν δηλαδή συνεχίσει να κρατά τα ηνία της ομάδας ή σταματήσει…..και τι θα σημαίνει αυτό για το μέλλον της ομάδας.

Κοντός ψαλμός που λένε και στο χωριό μου….

Θα φανεί στο χειροκρότημα….

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης Athlitikinaskopisi.gr

Share This Article