Κεχίντε Φατάι και Κυριάκος Γιαξής: Μονόδρομος για την ΑΕΛ η άνοδος στη Super League (Φωτογραφίες – video)

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Οι δύο παίκτες της Λαρισινής ομάδας στέλνουν το μήνυμα

Η ΑΕΛ βρίσκεται στην τέταρτη εβδομάδα προετοιμασίας και από την Κυριακή πραγματοποιεί το βασικό στάδιο στην Πτολεμαϊδα. Παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές έχουν γίνει μια οικογένεια κάτι που φαίνεται καθημερινά, τόσο στις προπονήσεις, όσο και στην διαμονή της ομάδας στο ξενοδοχείο.

Σε ένα διάλλειμα από τις καθημερινές διπλές προπονήσεις ο Κεχίντε Φατάι και ο Κυριάκος Γιαξής μας βάζουν στο κλίμα της ομάδας, μας μιλούν για τους στόχους τους τη νέα σεζόν, για τον μονόδρομο της ΑΕΛ που είναι το πρωτάθλημα, ενώ τέλος στέλνουν και το μήνυμά τους στον κόσμο της ομάδας.

Ένας από τους παίκτες της περσινής σεζόν που βοήθησε τα μέγιστα όταν ήρθε τον Γενάρη, με τα γκολ που σημείωσε αλλά και την απόδοσή του στον αγωνιστικό χώρο ο Νιγηριανός επιθετικός Κεχίντε Φατάι, αποκαλύπτει  τον λόγο που αποφάσισε να συνεχίσει στην ομάδα, την υπόσχεσή του ότι φέτος θα πετύχει πολλά γκολ, ενώ στέλνει και μήνυμα στον κόσμο ζητώντας την στήριξή τους όλη την σεζόν.

Κεχίντε Φατάι: Yπόσχομαι πως φέτος θα πετύχω πολλά γκολ

Eπιμέλεια συνέντευξης: Χρήστος Ευθυμίου

Μετάφραση: Θεόφιλος Ηλιάδης

Κυριάκος Γιαξής: Δεν δυσκολεύτηκα να αποφασίσω να έρθω στην ΑΕΛ

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ Κυριάκος Γιαξής μας εξηγεί για την απόφαση που πήρε να έρθει στην ομάδα, για το κλίμα που βρήκε στους “βυσσινί”, τους στόχους που έχει θέσει και τον μονόδρομο της λαρισινής ομάδας που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Επιμέλεια συνέντευξης: Χρήστος Ευθυμίου

FORmedia.gr

Share This Article