Καμπανιακός: Ξεκίνησε την προετοιμασία

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδό του πραγματοποίησε ο Καμπανιακός την εναρκτήρια προπόνηση της προετοιμασίας του για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Αφού ολοκληρώθηκαν όλα τα ιατρικά και τα εργομετρικά tests την προηγούμενη εβδομάδα, ποδοσφαιριστές και Τεχνικό Team συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο γήπεδο που θα αποτελεί και έδρα της ομάδας ώστε να ξεκινήσουν την πολύ απαιτητική περίοδο της προετοιμασίας.

Ο Κώστας Γεωργιάδης μίλησε αρχικά στους ποδοσφαιριστές του θέλοντας να τους μεταδώσει τα πρώτα στοιχεία της φιλοσοφίας του για την δύσκολη σεζόν που έρχεται και στη συνέχεια, με τη βοήθεια των συνεργατών του, προπόνησε για πρώτη φορά τους Κόκκινους της Χαλάστρας.

Στην προπόνηση συμμετείχαν ποδοσφαιριστές από τον περσινό κορμό της ομάδας οι οποίοι ανανέωσαν, ποδοσφαιριστές από την Κ19 του Συλλόγου οι οποίοι θα ακολουθήσουν την προετοιμασία της μεγάλης ομάδας και οι Δημήτρης Διαμαντόπουλος, Μιχάλης Μποζίδης και Δημήτρης Σγουρής, οι οποίοι υπέγραψαν πριν λίγες ημέρες με τον Σύλλογο. Μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα αναμένεται να ανακοινωθούν και να τεθούν στη διάθεση του Κώστα Γεωργιάδη και άλλα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Share This Article