Καμπανιακός – Νίκη Βόλου 0-2

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Ηττήθηκε εντός έδρας από την Νίκη Βόλου ο Καμπανιακός, σήμερα το απόγευμα στο παιχνίδι που διεξήχθη για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Οι γηπεδούχοι πλήρωσαν το μουδιασμένο ξεκίνημά τους καθώς δέχτηκαν δύο γκολ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα.

Μόλις στο 2′ ο Κρητικός άνοιξε το σκορ σε φάση που αρχικά είχε σουτάρει στο αριστερό δοκάρι του Κασαπίδη αλλά στην επαναφορά την έστειλε στα δίχτυα και στο 8′ ο Λίταινας με ωραίο πλασέ έγραψε το 0-2.

Από κει και μετά ο Καμπανιακός έδειξε να συνέρχεται, πήρε μέτρα στο γήπεδο, άρχισε να πιέζει και να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Γκαραβέλη χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει κάποιο τέρμα με το 0-2 να παραμένει ως την λήξη του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Καμπανιακός συνέχισε να ψάχνει το γκολ που θα τον ξαναέβαζε στο παιχνίδι. Ο Γιώργος Αμανατίδης πέρασε στο γήπεδο τους Πολύζο και Μυστακίδη αλλά η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ανταποκρίθηκε στην πίεση των Κόκκινων, κατάφερε να διαχειριστεί το υπέρ της σκορ και να φύγει τελικά με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την Χαλάστρα.

Ο Καμπανιακός την επόμενη εβδομάδα καλείται να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Πόντου σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Καμπανιακός: Κασαπίδης, Λαγωνίδης, Σαρβανίδης (66′ Πολύζος), Μανιός, Προσκυνητόπουλος, Μπούσης, Ν. Καθάριος, Έππας, Γαρύφαλλος, Παπαστεριανός (38′ λ.τ Βοσκόπουλος), Τότσκα (66′ Μυστακίδης (79′ λ.τ Φροσύνης).

Νίκη Βόλου: Γκαραβέλης, Τοπαλίδης, Αναστασίου, Ανδρέου, Στίκας, Κυριακίδης, Ριμπέιρο (89′ Μπάλλας), Λίταινας (53′ Πολίτης), Γαβριηλίδης, Κρητικός (46′ Να’α), Τζιώρας (74′ Γιαννίτσης).

Share This Article