Και τώρα… όλο το βάρος στο ΔΑΚ Κοζάνης…..

Παύλος Καλεμκερίδης
3 Λεπτά αναγνωσης

Η ομάδα της Κοζάνης μετά από 40 και πλέον “πέτρινα χρόνια” ποδοσφαιρικής απαξίωσης και μετριότητας κατάφερε να ανέβει στην Super League 2,με νέα Διοίκηση, πρόσωπα,προπονητές και ποδοσφαιριστές που εδώ και 3 σχεδόν χρόνια το πιστέψανε,και το κάνανε πράξη…..και με τον φίλαθλο κόσμο να ανταποκρίνεται από την πρώτη στιγμή και να στηρίζει το μεγάλο εγχείρημα που στο τέλος στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Η Κοζάνη πλέον είναι στις επαγγελματικές κατηγορίες με πολύ κόπο, χρήμα και φυσικά το κίνητρο της ανόδου!!!!

Η νέα διοίκηση έκανε το χρέος της,πίστη στο αρχικό της πλάνο η οικογένειες Κεντεποζίδη και Πετρόχειλου να κάνουν την “υπέρβαση” τους, μαζί με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό team,που ανταποκρίθηκαν απόλυτα στον στόχο του πρωταθλητισμού, και πλέον όλο το βάρος θα πρέπει να πέσει στις απαραίτητες εργασίες που πρέπει να γίνουν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κοζάνης ώστε η ομάδα να πάρει την απαιτούμενη άδεια και να αγωνιστεί στην “φυσική” έδρα.

Ένα γήπεδο αρκετά παλιό,με εγκαταστάσεις που χρήζουν αντικατάσταση,και την διαμόρφωση εκείνων των προϋποθέσεων ώστε η ομάδα της Κοζάνης να παίζει σε ένα σύγχρονο γήπεδο σύμφωνα πάντα με τους όρους της προκήρυξης της Super League 2.

Περιφέρεια, Δήμος Κοζάνης,Τεχνικές υπηρεσίες του δήμου,ΟΑΠΝ,και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς,μαζί με την διοίκηση της ομάδας της Κοζάνης, θα πρέπει να δραστηροποιηθούν και να “τρέξουν” τις απαιτούμενες ενέργειες – εργασίες,γιατί ο χρόνος είναι λίγος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Αθλητικής Ανασκόπησης την επόμενη εβδομάδα,και μόλις τελειώσουν οι εξετάσεις των ΤΕΦΑΑ που δίνονται στο ΔΑΚ αυτή την εβδομάδα, έχει προγραμματιστεί η ασφαλτόστρωση της εισόδου και του διαδρόμου κάτω από τις θύρες του γηπέδου και όλων των σημείων όπου απαιτείται.

Οι υπεύθυνοι του ΟΑΠΝ και των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου έχουν έρθει σε επαφή και αναζητούν τιμές και επιλογές για την αγορά και τοποθέτηση κερκίδας φιλοξενούμενων,στην απέναντι πλευρά του γηπέδου….

Επίσης μετά δημοσιογραφικά θεωρεία ,είναι σε καλό δρόμο η διαδικασία αγορά τους, και η τοποθέτηση ειδικής φισούνας,για την είσοδο των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο…..

Τα απαιτούμενα πλαστικά καθισματάκια που λείπουν από τις θύρες θα τοποθετηθούν τις επόμενες ημέρες.

Έχουμε την αίσθηση και τις πληροφορίες ότι οι διαδικασίες και το ενδιαφέρον υπάρχει από τους εμπλεκόμενους φορείς για να γίνει ριζικό λίφτινγκ και στα αποδυτήρια τόσο των γηπεδούχων όσο και των φιλοξενούμενων.

Σίγουρα πρέπει να τρέξουν όπως είπαμε γρήγορα κάποιες διαδικασίες για να μπορέσει η ομάδα της Κοζάνης να αγωνιστεί στο “σπίτι” της.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε ο “αγώνας δρόμου” όλων των εμπλεκομένων φορέων στο τέλος να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και η ομάδα της πόλης να έχει την έδρα της και τον κόσμο μαζί της την επόμενη χρονιά πλέον στα επαγγελματικά σαλόνια της Super League 2.

Eπιμέλεια – Ρεπορτάζ Παύλος Καλεμκερίδης – Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article