Η Ινδία, ο “Άρχοντας” των δαχτυλιδιών στον Πιερικό, η ενίσχυση της Άρτας, και τα νέα της Γ’ Εθνικής

Παύλος Καλεμκερίδης
6 Λεπτά αναγνωσης

Μπορεί ακόμη στον  ΑΟ Τρίκαλα να μην κινείται φύλλο (σ.σ τις επόμενες ώρες η διοικούσα επιτροπή θα κάνει κάποιες επαφές με σκοπό να φέρει μια πρόταση στην ΓΣ τα μέλη της οποίας θα αποφασίσουν για τον νέο πρόεδρο) ωστόσο δειλά δειλά οι ομάδες που αντιμετώπισε ο ΑΟΤ ξεκίνησαν να κινούνται. Το goaltrikala.gr συγκέντρωσε τα κυριότερα νέα.

Ο Κατσάρας πάει Ινδία και αναλαμβάνει ο Ζιάκας
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και πρώην προπονητής στα τμήματα υποδομής των «βυσσινί» Ζήσης Ζιάγκας θα είναι ο νέος τεχνικός στην Α.Ε. Κιλελέρ στο φετινό Πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας. Θα πάρει τη θέση του Κώστα Κατσάρα, αδελφικοί φίλοι οι δυο τους, που μετακομίζει για μέλος τεχνικής ηγεσίας σε ομάδα της Ινδίας!
Πέρυσι ήταν τεχνικός στον Π.Ο. Ελασσόνας, ο οποίος συμμετέχει στην Α’ τοπική κατηγορία της Ε.Π.Σ. Λάρισας, μετά την αποχώρησή του πριν την έναρξη της σεζόν 2023-2024 από την ΑΕΛ U-19.

Τέλος ο Σφακιανάκης από τον Πετριτή
Ο Αστέρας Πετριτή προχώρησε σε αλλαγή προπονητή, με τον Γιάννη Σφακιανάκη να μην συνεχίζει μετά από δυόμισι χρόνια στον σύλλογο της Κέρκυρας. Αναλυτικά:
Ο Αστέρας ανακοινώνει τη μη ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιάννη Σφακιανάκη. Η οικογένεια του Αστέρα τον ευχαριστεί για τα 2,5 χρόνια κοινής πορείας και επιτυχιών και του ευχόμαστε ότι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.
Υ.Γ. Φίλε Γιάννη, δεν λέμε αντίο αλλά εις το επανιδείν.

Αμανατίδης: Ήρθα στον Βασιλιά του Πιερικού ποδοσφαίρου
Η διοίκηση του ΣΦΚ Πιερικός παρουσίασε το απόγευμα της Παρασκευής 28 Ιουνίου τον νέο προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας, Περικλή Αμανατιδη, καθώς και τους συνεργάτες που θα τον πλαισιώσουν στο έργο του.
Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Παναγιώτης Λεονταράς και ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικου τμήματος, Γιάννης Τρελλόπουλος, καλωσόρισαν τον Έλληνα τεχνικό, με τον Γιάννη Τρελλόπουλο να υπογραμμίζει τα χαρακτηριστικά που οδήγησαν την διοίκηση στην επιλογή του, αναφεροντας ότι ο Πιερικος έχει στον πάγκο του έναν προπονητή “πρωταθλητή και πρωταγωνιστή, με 11 πρωταθλήματα-ανόδους στο παλμαρε του”.
Ο νέος τεχνικός των” μελανολευκων”, ευχαριστησε τον πρόεδρο, Θανάση Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του για την προταση συνεργασίας, που όπως χαρακτηριστικά σημείωσε “μετά τις θητείες σε Ποσειδώνα Νέων Πορων-Πλαταμωνα και Αιγινιακο, βρισκομαι πλέον στον “Βασιλιά του Πιερικου ποδοσφαίρου”.
Εν συνεχεία τόνισε ότι στόχος της ομαδας είναι ο πρωταθλητισμος και η δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών και υποδομών, ώστε ο Πιερικος να επιστρέψει και να εδραιωθεί στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, κάτι που αποτελεί όραμα του Θανάση Παπαδόπουλου.
Στη συνέντευξη Τύπου παρουσιάστηκαν οι άμεσοι συνεργάτες του Περικλή Αμανατιδη, με τον Θωμά Κυπαρισση να αναλαμβάνει καθήκοντα γενικού αρχηγού, τους Κυριακο Παπαδόπουλο και Γιάννη Χατζηπουργανη ως γυμναστές, τον Κώστα Τοσκα ως προπονητή τερματοφυλακων, ενώ τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και το όνομα του βοηθού προπονητή.
Ο Θωμάς Κυπαρισσης, που άρχισε και τελείωσε την επαγγελματική ποδοσφαιρική καριέρα του στον Πιερικο, στην τοποθέτηση του υπογράμμισε την ανάγκη ο Πιερικος όχι μόνο να κατακτήσει τον τίτλο, αλλά και να καταφερει να γεμίσει ξανά το γήπεδο με φιλάθλους.
Από τη μεριά του, ο πολυπειρος και επίσης γηγενής, Κώστας Τοσκας, υποσχέθηκε σκληρή δουλειά από όλους, ώστε ο Πιερικος να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Μετά το τέλος των τοποθετήσεων των νέων μελών του τεχνικού τιμ, ακολούθησαν ερωτήσεις από δημοσιογράφους και τοποθετήσεις φιλάθλων, που καλωσόρισαν τον Περικλή Αμανατιδη στην οικογένεια του Πιερικου και του ευχήθηκαν να συνδυάσει το όνομα του με επιτυχίες.

Κλέβει την παράσταση η Αναγέννηση Άρτας
Η Αναγέννηση Άρτας είναι η μοναδική ομάδα που κινείται δυναμικά. Οι Αρτινοί έχουν ανακοινώσει τους Σπύρο Βασιλάκη από Θύελλα Κατσικά, Κωνσταντίνο Χρήστου από ΠΑΟ Καλλιθέας, Άγγελο Παππά και Δημήτρη Παππά από Θύελλα Κατσικά, Γιώργο Ιορδανίδη από Νέα Αρτάκη ενώ ανανέωσε με τους Χρήστο Λισγάρα , Αλέξανδρο Παπακιτσο, Θεόδωρο Μανιώτη, Άγγελο Πάνου και Μουσιωτίτσα Κωνσταντίνο!

Παραμένει ο Λέντας στον Σταυρό
Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο του Αστέρα Σταυρού μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν.
Στο προεδρικό θώκο παρέμεινε ο Σάκης Μόσχος.
Το νέο ΔΣ του Αστέρα Σταυρού:
Πρόεδρος: Αθανάσιος Μόσχος
Αντιπρόεδρος: Τσακμάκης Δημήτ.
Γενικός Αρχηγός: Κουνούκλας Πέτρος
Γενικός Γραμματέας: Πολυδεύκης Παν.
Ταμίας: Μόσχος Ιωάννης
Ειδικός Γραμματέας: Κυροδήμος Ν Αθ
Υπεύθυνη Δημόσιων Σχέσεων: Κρικζώνη Ευαγ.
Μέλη: Ντόβας Σπυρίδων
Λιασκόνης Λάμπρος
Πλέον σειρά παίρνει το θέμα προπονητή. Ο αρχιτέκτονας της επιτυχημένης σεζόν του Αστέρα στη Γ΄Εθνική, Βαγγέλης Λέντας, έχει έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση και θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον πάγκο της ομάδας του Σταυρού.

Τέλος ο Ζιώγας από την Ανθούπολη
Παρελθόν από τον πάγκο της Ανθούπολης αποτελεί ο Μιχάλης Ζιώγας.
Παρά το γεγονός πως η ομάδα της Λάρισας πέτυχε τον στόχο της, που ήταν η άνοδος στη Γ’ Εθνική, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν την συνεργασία τους. Μαζί με τον Μιχάλη Ζιώγα από την ομάδα αποχώρησαν και οι συνεργάτες του Καλοχωρίτη τεχνικού, Κώστας Μαντζιώκας και Θοδωρής Κυριακούλης.

Ο Κούτσης στη Νέα Αρτάκη
Ο Γιώργος Κούτσης ανακοινώθηκε ως ο νέος προπονητής της Νέας Αρτάκης. Αναλυτικά:
Ο Αθλητικός Όμιλος Νεας Αρτακης είναι στη πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία του με τον καταξιωμένο προπονητη και τεχνικό ποδοσφαίρου ΚΟΥΤΣΗ ΓΙΩΡΓΟ και την έναρξη της συνεργασίας του για την ποδοσφαιρική χρονιά 2024-2025.

Με Ζαχαρόπουλο η Μαλεσίνα
Με τον Μάκη Ζαχαρόπουλο στην τεχνική ηγεσία θα πορευτεί στη Γ’ Εθνική η Μαλεσίνα.
Ο έμπειρος προπονητής ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας και παραμείνει στον πάγκο της για ακόμη μια σεζόν.
Με τον Ζαχαρόπουλο στον πάγκο η Μαλεσίνα κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ Φθιώτιδας τη σεζόν που τέλειωσε και πήρε την άνοδο στην τρίτη εθνική μέσω των αγώνων μπαράζ.

Share This Article