Η Ε.Π.Σ.Κοζάνης επαναφέρει την πληρωμή για LIVE αναμεταδόσεις των αγώνων… 100€ για Γ’ Εθνική και 50€ για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Προς ΜΜΕ, ΜΚΔ και Σωματεία Μέλη της ΕΠΣ Κοζάνης

Κύριοι θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την πρόθεσή σας να καλύπτετε ζωντανά αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κοζάνης, αλλά και της Γ’ Εθνικής τα δικαιώματα τα οποία η ΕΠΟ παραθέτει στις κατά τόπους ΕΠΣ.

Η ΕΠΣ Κοζάνης έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα της ραδιοτηλεοπτικής κάλυψης και τα δικαιώματα διαδικτυακής μετάδοσης (μέσω internet) των τοπικών πρωταθλημάτων ευθύνης της.

Το ΔΣ της ΕΠΣ Κοζάνης αποφάσισε να επιτρέπει τις ζωντανές αναμεταδόσεις αγώνων των πρωταθλημάτων της, υπό προϋποθέσεις.

Εάν προτίθεστε να μεταδώσετε (LIVE) αγώνα της Γ’ Εθνικής και Α’ ή Β’ κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης θα δίνεται το ανάλογο αντίτιμο στην γηπεδούχο ομάδα. Για την Γ’ Εθνική θα είναι το ποσό των 100ευρώ ενώ για τα τοπικά πρωταθλήματα 50ευρώ.

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι η εξής:

Στέλνετε αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] (ΥΠΟΨΙΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΜΕ), αναγράφοντας τον αγώνα που θέλετε να καλύψετε (LIVE) κι αφού ο ενδιαφερόμενος καταβάλει στην ΕΠΣ Κοζάνης το αντίτιμο θα λάβει σχετική έγγραφη άδεια της διοργανώτριας.

Απαγορεύεται η απευθείας μετάδοση αγώνα χωρίς την έγκριση της διοργανώτριας αρχής.

Επιτροπή ΜΜΕ Ε.Π.Σ. Κοζάνης

1 Ενημέρωση για μετάδοση αγώνων ζωντανά 2024 2025 page 0002
2 Ενημέρωση για μετάδοση αγώνων ζωντανά 2024 2025 page 0003
Share This Article