Η ΕΠΣ Καστοριάς καταδικάζει το επεισόδιο στο γήπεδο της Μεσοποταμίας

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Ελληνικό Ποδόσφαιρο: Όλα τα «κακώς κείμενα» του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου πρέπει να τα απομονώσουμε

Ας είναι το τελευταίο επεισόδιο αυτό στο γήπεδο της Μεσοποταμίας και στον αγώνα μεταξύ των ΕΛΠΊΔΩΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΊΑΣ και του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΌΥ.

Ευχόμαστε σε όλους τους παράγοντες των ομάδων και στους φιλάθλους μας, να συμβάλλουν από τη μεριά τους, ώστε και την φετινή χρονιά να έχουμε ένα ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα και Κύπελλο με όμορφο ποδόσφαιρο χωρίς ακρότητες, χωρίς τοξικότητα, χωρίς τραυματισμούς για τους ποδοσφαιριστές μας που αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές και πρέπει να τους στηρίζουμε με το χειροκρότημα μας σε κάθε αγώνα. Να χαιρόμαστε το παιχνίδι όλοι και να πηγαίνουμε στο γήπεδο με τις οικογένειές μας.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς ο καθένας από το ρόλο του, έχουμε υποχρέωση, ο καθένας από τη δική του σκοπιά να συμβάλλουμε ούτως ώστε να έχουμε το καλύτερο θέαμα στους αγωνιστικούς χώρους και να επικρατήσει το fair play και το ευ αγωνίζεσθαι. Η βία και κάθε αντιαθλητική ενέργεια σκοτώνουν το ποδόσφαιρο! Ας το προστατέψουμε! Μπορούμε να απομακρύνουμε και να απομονώσουμε τους λίγους που εμφανίζονται στις κερκίδες σε κάθε ομάδα και μολύνουν με κάθε λογής βωμολοχίες και χυδαιότητα την ατμόσφαιρα του γηπέδου και διώχνουν τους υγιείς φιλάθλους που έρχονται στο γήπεδο να δουν και να ευχαριστηθούν το παιχνίδι!

Γιατί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο για όλους εμάς στην Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΆΣ που χρόνια τώρα αγωνιζόμαστε για την στήριξη και αναβάθμιση των τοπικών πρωταθλημάτων, δεν είναι μόνο μπάλα, είναι πολιτισμός, είναι ηθικές αξίες, είναι γιορτή με στόχο και σκοπό να προάγουμε το φίλαθλο πνεύμα!! Καλούμε ποδοσφαιριστές, παράγοντες και φιλάθλους να χαρούμε όλοι μαζί τα παιχνίδια!

Ενημερώνουμε όλους τους εμπλεκόμενους ότι έχουμε ικανούς και αξιόλογους διαιτητές, που πρέπει να σεβόμαστε και ευχόμαστε και οι διαιτητές να δείξουν και αυτοί μεγαλύτερη προσοχή και αφοσίωση στα παιχνίδια τους, να απονέμουν δικαιοσύνη με τα σφυρίγματα τους, να μειωθούν στο ελάχιστο τα ανθρώπινα λάθη, ώστε να εξαλειφθεί η δυσπιστία των αποφάσεων τους από όλους!!

Τέλος, σαν ποδοσφαιρική αρχή του τόπου, ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες στο δύσκολο έργο που έχουν μπροστά τους και προσδοκούμε να ολοκληρώσουν με επιτυχία τις διοργανώσεις και να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει !

Share This Article