Η Ακαδημία ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης στην Θεσσαλονίκη και στο Τουρνουά Ποδοσφαίρου “Παναγιώτης Κατσουρής”

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Για ακόμη μια χρόνια η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης, συμμετείχε στο τριήμερο διεθνές τουρνουά, “Παναγιώτης Κατσούρης”που διεξήχθει στο προπονητικό κέντρο Σουρωτή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την συμμετοχή πολλών elite Ακαδημιών της Ελλάδας και κυρίως της Ευρώπης!
Η ακ

Η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης συμμετείχε με δυο τμήματα (κ13, κ15) . Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να αναμετρηθούν με ομάδες όπως ΠΑΕ Παναθηναϊκό , Ομόνοια F.C ,Partizan , Newcastle , Ερυθρό Αστέρα , ΠΑΕ Βόλος ,ΠΑΕ Παναιτωλικός , Vfl Bochum (Γερμανία), Exeter City F.C. (Αγγλία), Randers F.C (Δανία) , ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πολλές άλλες.

Μεγάλη διάκριση για την Κ15 η οποία κατάφερε να έρθει πρώτη στον Ομιλο της με Randers F.C.,ΠΑΕ Βόλο και Newcastle (έχασε 1-0 μόνο από Newcastle).

Στα παιχνίδια κατάταξης κατάφερε να κερδίσει την Ακαδημία των Μπέμπηδων και την Partizan, να φέρει ισοπαλία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ (ήταν και η νικήτρια του τουρνουά) και να χάσει δύσκολα από την Ομόνοια F.C.

Αντίστοιχα και η Κ13 στάθηκε αξιοπρεπώς στα περισσότερα παιχνίδια που έδωσε (ΠΑΕ Παναθηναϊκός ,Partizan, Exeter City, Ατσαλένιος).

Το τριήμερο του τουρνουά ολοκληρώθηκε με τον ιδανικότερο τρόπο, με την Ακαδημία να δίνει το παρών στον αγώνα της Κυριακής , ΠΑΟΚ – ΑΕΚ , στο γήπεδο της Τούμπας!

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης athlitikianaskopisi.gr

Share This Article