Επικίνδυνη ”έξοδος” για την Α.Ε.Π.Κοζάνης κόντρα στον φορμαρισμένο ΓΑΣ Σβορώνο.

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Επικίνδυνη έξοδος για τους “Πόντιους” την προσεχή Κυριακή 05/03,αγωνιζόμενοι εκτός έδρας με τον φορμαρισμένο αυτήν την χρονική περίοδο Σβορώνο.

Οι γηπεδούχοι στην 4η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς και 6 νίκες 6 ισοπαλίες και 4 ήττες υποδέχονται την ομάδα του Μαξιμιλιάνο Βιέρα και θέλουν να πάρουν το τρίποντο και την νίκη,πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο στον πρώτο στόχο που δεν είναι άλλος από την γρήγορη “σωτηρία” της ομάδας .Ο κόουτς Νίκος Θεοδοσιάδης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα,η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται κανονικά χωρίς απρόοπτα.

Από την άλλη πλευρά η Α.Ε.Π.Κοζάνης δίνει τον δικό της “αγώνα” να ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού.Μετά την ευρεία εντός έδρας νίκη με 5-0 την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον Μακεδονικό Φούφα πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα αλλά ακόμη η “σωτηρία” είναι μακριά.

Με 18 βαθμούς,και 5 νίκες 3 ισοπαλίες και 8 ήττες οι πιτσιρικάδες του Βιέρα πρέπει να δώσουν “ψυχή και σώμα” για να φύγουν με αποτέλεσμα από τον Σβορώνο.Απομένουν άλλες 10 αγωνιστικές και κάθε μία από αυτές είναι και ένας τελικός…για την ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας.

Ενδιαφέρον παιχνίδι την Κυριακή στο γήπεδο Σβορώνου

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης

Share This Article