Διονύσης Ζούγρας (Πρόεδρος Συνδέσμου Διαιτητών) : «Δεν μπήκαμε από μόνοι μας σε αναστολή- Κάποιοι μας έβαλαν. Ο σύνδεσμος παραμένει ανοιχτός»

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Διευκρινήσεις όσο αναφορά την αναστολή και όχι το κλείσιμο του Συνδέσμου Διαιτητών Κοζάνης θέλησε να δώσει ο πρόεδρος του Διονύσης Ζούγρας.

Ο κ. Ζούγρας μας τόνισε ότι ο Σύνδεσμος παραμένει κανονικά ανοιχτός άλλα η ΕΠΣ τον έχει υποχρεώσει αυτή σε αναστολή αφού με τις ενέργειες της δεν τον αφήνει να βοηθήσει και να συνεργαστεί σε βασικά θέματα.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Ζούγρας μας ανέφερε τα εξής: «Να πω αρχικά ότι ο Σύνδεσμος διαιτητών δεν κλείνει όπως βγήκε κακώς προς τα έξω. Απλά αναστέλλει την λειτουργία του και όχι από δική του ευθύνη αλλά γιατί κάποιοι ουσιαστικά του επιβάλλουν την αναστολή.

Πιο συγκεκριμένα πέρσι η ΕΠΣ Κοζάνης μας ανέφερε ότι αυτή και η επιτροπή διαιτησίας θα είναι υπεύθυνοι για όλα όπως σχολή διαιτησίας, εκπαιδευτικά μαθήματα στους διαιτητές, φυσική κατάσταση τους.1

Φυσικά τίποτα από αυτά δεν έγινε ο αριθμός μειώθηκε από 52 που ήταν σε 2 χρόνια σε περίπου 20 φέτος.

Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε σχολή διαιτησίας σαν σύνδεσμος (κάτι που γίνεται προσπάθεια να αλλάξει),ούτε μαθήματα αφού η ΕΠΟ στέλνει το εκπαιδευτικό υλικό στις ΕΠΣ και άρα γιατί να φαίνεται και ο Σύνδεσμος συνυπεύθυνος ενώ δεν ήταν και κάποιοι τον «ώθησαν» σε αναστολή.

Ειδικά για τις σχολές Διαιτησίας για να βγουν νέοι διαιτητές έχουμε στείλει επανειλημμένα έγγραφο στην ΕΠΣ Κοζάνης, αλλά είναι η 3η χρονιά που δεν κάνουν τίποτα. Σκοπός δικός μου και του ΔΣ του Συνδέσμου είναι να βγαίνουν νέοι διαιτητές και όχι να μένουμε σε αυτούς που έχουμε με αποτέλεσμα σιγά-σιγά να μην υπάρχουν διαιτητές. Οι νέοι είναι το μέλλον όχι οι 45αρηδες….

Αφού λοιπόν δεν θέλουν την βοήθεια – συνεργασία και το δηλώνουν δημοσίως ενώ και με την προηγούμενη διοίκηση της ΕΠΣ αλλά και την πρώτη χρονιά της θητείας της υπάρχουσας διοίκησης υπήρχε συνεργασία και με το Σύνδεσμο Διαιτητών να έχει ενεργό ρόλο και να μην υπάρχουν προβλήματα , θέλουμε να γνωρίζει ο αθλητικός κόσμος ότι ο Σύνδεσμος παραμένει ανοιχτός.

Απλά  όσον αφόρα το λειτουργικό κομμάτι των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κοζάνης από πέρυσι μας έχουν βάλει στην άκρη και τα έχουν αναλάβει όλα οι ίδιοι με αρνητικά αποτελέσματα που μελλοντικά πολύ δύσκολα θα είναι αναστρέψιμα».

Πηγή: e-ptolemeos.gr

Share This Article