Δημοσθένης Κουπτσίδης (Πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών) “Παλεύουμε καθημερινά να κρατήσουμε ζωντανό το ποδόσφαιρο στα Γρεβενά”

Παύλος Καλεμκερίδης
3 Λεπτά αναγνωσης

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών,μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ,αλλά και αυτοδιοικητικός στα Γρεβενά,είναι ένα πρόσωπο με την δική του δυναμική στο χώρο του ποδοσφαίρου εδώ και αρκετά χρόνια.

Παράγοντας με διάθεση να προσφέρει στο τόπο του,χωρίς πολλά λόγια….αλλα με πράξεις…να βοηθά και να οργανώνει πολύ επιτυχημένες εκδηλώσεις όπως η χθεσινή του Τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ Γρεβενών.

Ένας ώριμος ποδοσφαιρικός παράγοντας που γνωρίζει τα του ποδοσφαίρου όσο λίγοι….φέτος έκανε πράξη ότι είχε δεσμευτεί……

Νέες ποδοσφαιρικές ομάδες στα Γρεβενά με νέα καταστατικά και ετοιμοπόλεμες…

Ο ίδιος πρόσφερε τα μέγιστα να ξεκινήσει ουσιαστικά από το μηδέν όλη αυτή η προσπάθεια σε ένα Νομό που το ποδόσφαιρο τείνει προς τον αφανισμό.

Μια πόλη “ποδοσφαιρομάνα” όπως τα Γρεβενά με τον σπουδαίο Πυρσό Γρεβενών,αλλά και με ομάδες όπως ο Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληρράχης που έπαιξε στην Γ’ Εθνική…η γυναικεία ομάδα των Σειρήνων Γρεβενών που φέτος αγωνίζεται στην Α’ Εθνική Κατηγορία Γυναικών,ο Πρωτέας Γρεβενών στο μπάσκετ δείχνει μια πόλη που αγαπά και διψά για ποδόσφαιρο και για αθλητισμό γενικότερα.

Τον συναντήσαμε στο Ενωσιακό γήπεδο Γρεβενών που μας υποδέχτηκε…

“Εμείς.εδώ στα Γρεβενά κάνουμε έναν δύσκολο αλλά φιλότιμο θεωρώ αγώνα να κρατήσουμε την νεολαία μας στα γήπεδα….βοηθώντας τις ομάδες να πάρουν ανάσες τώρα στο ξεκίνημά μας,και σιγά σιγά να οργανωθούμε καλύτερα….

Η Ένωση μας είναι πάντα και θα είναι δίπλα στα Σωματεία και συνεισφέρει στο μέτρο του δυνατού σε όλα τα Σωματεία να στηριχθούν στα πόδια τους ειδικά τώρα στην αρχή…

Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο τόσο προσωπικά αλλά και όλοι οι συνεργάτες μου,να στήσουμε κάτι καλό για το μέλλον,δίνοντας ελπίδα στην νεολαία μας.

Η χθεσινή γιορτή με τον Τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε δυο ισάξιες ομάδες είχε τεράστια επιτυχία για την πόλη μας γιατί η συμμετοχή πολύ μικρών ηλικιακά ποδοσφαιριστών μας δίνει την χαρά και το κουράγιο να οραματιζόμαστε την “επιστροφή” του Γρεβενιώτικου ποδοσφαίρου.

Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που στηρίζει και στήριξε και την χθεσινή πολύ όμορφη ημέρα με την μεγάλη παρουσία του στο γήπεδο και υπόσχομαι ότι θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους για το μέλλον με αντίστοιχες εκδηλώσεις.

Να μην ξεχάσω να αναφερθώ σε όλους τους αυτοδιοικητικούς που τίμησαν με την παρουσία τους τον Τελικό του Κυπέλλου Γρεβενών,αλλά και τον αδελφικό μου φίλο Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ Αστέριο Αντωνίου που μας έκανε και πάλι την τιμή να παρεβρεθεί και να συμμετέχει και στις απονομές των επάθλων.

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο των Γρεβενών για την στήριξη που δείχνει στις προσπάθειες μας που υλοποιούνται σιγά σιγά με πράξεις…και όχι με ευχολόγια.Στόχος μας να υπερασπιστούμε τα ιδανικά της νεολαίας μας δημιουργώντας εκείνες τις συνθήκες για να δραστηριοποιηθούν στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης Athlotikianaskopisi.gr

Share This Article