Δείχνει παλμό η Κοζάνη..κοντά σε συμφωνία με προπονητικό δίδυμο…και ποδοσφαιριστές

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Κάτι δείχνει να κινείται στην Κοζάνη τις τελευταίες ημέρες με συγκρατημένη πάντως  αισιοδοξία….

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αθλητικής Ανασκόπησης ο Νίκος Δελιαλής,γνωστός επιχειρηματίας της πόλης ηγείται της νέας προσπάθειας της Κοζάνης στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Αυτές τις ημέρες ολοκληρώνονται κάποιες νομικές διαδικασίες για να “περάσει’ η ομάδα στα χέρια του και να συνεχιστεί η ενίσχυση της, τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο.

Γνωστό προπονητικό δίδυμο της περιοχής έχει προσεγγιστεί,για να αναλάβει να ηγηθεί της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας,υπάρχει μόνο προφορική συμφωνία των δύο πλευρών χωρίς να είναι κάτι επίσημο ακόμη.

Επίσης καθημερινά γίνονται επαφές και συζητήσεις με έμπειρους από την περιοχή ποδοσφαιριστές,που ενδιαφέρεται η ομάδα να τους πείσει να φορέσουν την φανέλα της Κοζάνης.

Ήδη έχει έρθει σε συμφωνία με δύο πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει στο παρελθόν την φανέλα της Κοζάνης,ενώ έχουν αγωνιστεί σε πολλές ομάδες Γ’ Εθνικής,αλλά και στην Α’ ΕΠΣ Κοζάνης,ενώ απογευματινές ώρες υπάρχει επαφή με νεαρό γνωστό τερματοφύλακα.

Γίνεται προσπάθεια και συζητήσεις και με άλλους ποδοσφαιριστές σε ένα δύσκολο περιβάλλον εξεύρεσης ποδοσφαιριστών με τις επιλογές να είναι λίγες.

Σίγουρα μια νέα προσπάθεια που μόνο εύκολη δεν είναι,ενώ το φετινό μπάτζετ της ομάδας θα είναι πολύ χαμηλό στο οικονομικό κομμάτι, και καμιά σχέση δεν θα έχει με τις προηγούμενες χρονιές.

Περισσότερα τις επόμενες ημέρες……

Share This Article