Γ’ Εθνική: Στο Κιλκίς και την Κρηστώνη ταξιδεύει το Σάββατο η πρωτοπόρος και αήττητη Κοζάνη

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Στο γήπεδο Κρηστώνης θα φιλοξενηθεί το ερχόμενο Σάββατο η πρωτοπόρος και αήττητη Κοζάνη από τον γηπεδούχο ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

Η προετοιμασία της ομάδας του Νίκου Μπαδήμα συνεχίζεται κανονικά και χωρίς προβλήματα μέχρι τώρα..Μετά την εντός έδρας νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου με 1-0 η Κοζάνη συνεχίζει να ζει το δικό της “όνειρο”.

Είναι η καλύτερη ομάδα του Ομίλου,αήττητη και ανίκητη με 41 βαθμούς συγκομιδής και συντελεστή τερμάτων 39-8 διαθέτοντας την καλύτερη άμυνα και επίθεση, με αξιοθαύμαστη πορεία και συνέπεια. Η δουλειά που γίνετε από όλο το team σε επαγγελματικό επίπεδο δείχνει ότι η Κοζάνη αλλάζει την ποδοσφαιρική νοοτροπία μετά από πολλά χρόνια απαξίωσης της.

Από την άλλη πλευρά ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ Κρηστώνης μετά την βαριά ήττα με 5-0 από τον Εθνικό Ν.Κεραμιδίου,”καίγεται” για βαθμούς κυριολεκτικά.Η ομάδα του Κιλκίς έχει ένα ανταγωνιστικό σύνολο,και δυνατή έδρα,ενώ η τύχη της γύρισε πολλές φορές την πλάτη,χάνοντας παιχνίδια και βαθμούς στα τελευταία λεπτά πολλών παιχνιδιών.

Η ομάδα του κ.Παμπορίδη βρίσκεται στο όριο της γραμμής υποβιβασμού με 19 βαθμούς και συντελεστή τερμάτων 12-25 και θέλει να επιστρέψει στις νίκες με αντίπαλο τους πρωτοπόρους.

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης

Share This Article