Γ’ Εθνική: Στο Κεραμίδι με τον πρωτοπόρο Εθνικό ο ανεβασμένος Εορδαΐκός..ξεκούραστο “τρίποντο” για Καστοριά….

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Με την 23η αγωνιστική συνεχίζεται το πολύ ενδιαφέρον και φέτος πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 2ο Όμιλο με Εορδαϊκό και Καστοριά να κάνουν μια αξιοπρεπή πορεία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Ο Εορδαΐκός πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές,πιστοποιόντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται τόσο στον αγωνιστικό χώρο από τον Νίκο Κατακαλίδη,αλλά και το οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια του “Αιμίλιος Θεοφανίδης” απόρροια των εξαιρετικών εμφανίσεων με δύσκολους αντιπάλους σε δύσκολες έδρες.

Αυτήν την αγωνιστική ο Εορδαϊκός θα αντιμετωπίσει στο Νέο Κεραμίδι τον πρωτοπόρο Εθνικό Ν.Κεραμιδίου του Βαγγέλη Μόρα σε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι.

Ο Εορδαΐκός βρίσκεται 4 βαθμούς πάνω από την ζώνη υποβιβασμού με 31 βαθμούς ενώ ο Εθνικός Ν.Κεραμιδιου πρωτοπόρος με 48(μαζί με Σβορώνο).

Ο κόσμος της Πτολεμαΐδας έχει ζεσταθεί για τα καλά βλέποντας την ομάδα να παίζει ελκυστικό και όμορφο ποδόσφαιρο και στηρίζει την προσπάθεια της Διοίκησης με την παρουσία του στο γήπεδο…..

Ενδιαφέρον παιχνίδι με φαβορί τους γηπεδούχους αλλά με έναν Εορδαϊκό που έχει δείξει ότι είναι ικανός για όλα.

Η έταιρη ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας Καστοριά, θα πάρει ξεκούραστα το “τρίποντο”αφού αγωνίζεται με τον ΠΟ Φήκης που έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

Οι “γουναράδες” βρίσκονται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού με 25 βαθμούς, με τους τρεις θα φτάσει τους 28 αλλά τις τελευταίες αγωνιστικές η ομάδα δεν πείθει αγωνιστικά και κινείται σε “ρηχά νερά”.

Ο σκοπός της σωτηρίας θα είναι δύσκολος αλλά η ομάδα της Καστοριάς έχει δείξει ότι είναι πολύ σκληρή “για να πεθάνει”.

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article