Γ’ Εθνική: Σε δύσκολη θέση ο Ολυμπιακός Βόλου…μετά την παραίτηση Σταματίου

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Σε δυσχερή θέση βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος μετά τη νέα ήττα στη Νεάπολη αυτή την φορά από τον Πιερικό με 0-1, παραμένει καθηλωμένος στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και ψάχνει εναγωνίως βαθμούς για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Εκτός όμως από βαθμούς ψάχνει και προπονητή, καθώς παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας αποτελεί ο Κώστας Σταματίου.

Συγκεκριμένα μπορεί να μην έχει βγει επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα, όμως η απόφαση του για αποχώρηση είναι οριστική.

Μετά την σαββατιάτικη ήττα υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, κάτι που ανακοίνωσε πρώτα στους παίκτες του στα αποδυτήρια. Δηλώσεις μετά τη λήξη δεν έγιναν και ο λόγος αποδείχθηκε πως ήταν το γεγονός πως ο έμπειρος τεχνικός είχε λάβει ήδη την απόφαση του και δεν ήθελε να τοποθετηθεί σχετικά.

Πλέον άπαντες κοιτάζουν στην δύσκολη επόμενη μέρα. Την Κυριακή η ομάδα είχε το ρεπό της και από Δευτέρα επιστρέφει στις προπονήσεις με το μυαλό στην αναμέτρηση με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου την Τετάρτη.

Ο γυμναστής Σωτήρης Πετσιμέρης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Λευτέρης Φούτρης, είναι αυτοί που θα επωμιστούν το βάρος, με την ελπίδα να επαναφέρουν τον Ολυμπιακό Βόλου στον δρόμο των επιτυχιών.

Ερωτηματικό αποτελεί ωστόσο το αν οι δυο τους παραμείνουν στον πάγκο και μετά το παιχνίδι με τον Κεραυνό. Οι δύο άνδρες γνωρίζουν καλά πρόσωπα και πράγματα εντός της ομάδας, την ίδια ώρα που οι ελεύθεροι προπονητές στην αγορά είναι ελάχιστοι. Παράλληλα με τον Ολυμπιακό Βόλου να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, είναι αμφίβολο αν κάποιος θα ήθελε να… παίξει το κεφάλι του στην θέση του προπονητή, που μάλλον μοιάζει περισσότερο με «ηλεκτρική καρέκλα» αυτή τη στιγμή.

Regista

Share This Article