Γ’ Εθνική: Πιερικός – Αιγινιακός 3-1

Παύλος Καλεμκερίδης
3 Λεπτά αναγνωσης



Στο 6′ λεπτό ατομική ενέργεια του Κέρι και σουτ από το ύψος της μεγαλης περιοχής η μπάλα έφυγε άουτ.


Στο 10′ λεπτό ο Πιερικός ανοίγει το σκορ, όταν από κόρνερ του Παπαδόπουλου, στο πρώτο δοκάρι ο Κουζουνιάς έχασε την μπάλα σε διεκδίκηση με τον Μπαστακό, και ο Σουλιώτης στην κενή εστία την προώθησε στα διχτυα με το κεφάλι (1-0)

Ο σκόρερ αλλά και όλη η ομάδα έσπευσε στον πάγκο να αφιερώσει το γκολ στον γενικό αρχηγό, Θωμά Κυπαρισση, για την απώλεια του πατέρα του.

Στο 17’λεπτό καλή στιγμή για τον Πιερικό, ο Τσαγκαλίδης σέντραρε από τα αριστερά, όμως ο Μπαστακος δεν έπιασε την κεφάλια όπως ήθελε.

Στο 27′ λεπτό ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, από κακή συνεννόηση του Λαγού με τον Τσαγκαλίδη, η μπάλα στρώθηκε στον Μιτακίδη, που σούταρε η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Από την εκτέλεση φάουλ ο Βασίλης Χατζηδίμπας με κέφαλια από τη μικρή περιοχή ισοφάρισε για τον Αιγινιακό (1-1).

Στο 30′ εκτέλεση φάουλ του Κέρι, ο Λαγός έπιασε την κεφάλια μπλόκαρε ο Κουζούνιας.
Στο 31’λεπτό τεράστια ευκαιρία για τον Πιερικό, ο Μπαστακός έπαιξε το ένα-δύο με τον Παπαδόπουλο που από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή πλάσαρε άουτ!

Στο 40′ λεπτό ωραία ενέργεια του Κραγιόπουλου, το σουτ του από την γραμμή της περιοχής έφυγε άουτ.
Στο 42′ εκτέλεση κόρνερ του Κέρι, ο Σουλιώτης ψηλότερα από όλους στο δεύτερο δοκάρι κατέβασε με το κεφάλι παράλληλα με τη γραμμή της περιοχής, ο Λαγός με προβολή προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο διαιτητής Τασιοπουλος σφύριξε για επιθετικό φάουλ σταματώντας τη φάση.


Στο 49′ μεγάλη ευκαιρία για τον Αιγιακο, εκτέλεση φάουλ του Ντόση η μπάλα σταμάτησε στη συμβολή των δοκαριών!

Στο 51′ ο Κέρι με νέα ατομική ενέργεια σουταρε από το ύψος της περιοχής, ο Κουζουνιας απέκρουσε προσωρινά, η μπάλα έφτασε στον Παπαδόπουλο που έπιασε σέντρα σουτ, ο Μπαστακος βρέθηκε στην πορεία της μπαλας και με προβολή έκανε το 2-1!

Στο 54′ ο ισχυρός αέρας έχει παίξει τον ρόλο του ως τώρα στο παιχνίδι, και λίγο έλειψε να φέρει ένα δεύτερο γκολ για τον Αιγινιακο, όταν από γέμισμα του Δελιοπουλου η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και ανάγκασε τον Μένκα να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Στο 56’λεπτό’ ο Πιερικος σκοράρει το 3-1 όταν από γύρισμα του Ανδρικόπουλου ο Παπαδόπουλος αρχικά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά, όμως ο Κέρι στο δεύτερο δοκάρι με πλασέ έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στους γηπεδούχους.
Στο 60’λεπτό κίτρινη κάρτα στον Μαργαρίτη για διαππληκτισμο με τον Τσαγκαλίδη.

Ο παίκτης του Αιγινιακού δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του και αποσύρεται από τον προπονητή του.

Στο 90′ λεπτό εκτέλεση φάουλ του Κέρι, ούτε ο Ιβάν ούτε ο Σουλιώτης δεν μπορούν να βρουν την μπάλα.
Στο 90+2′ ωραία ενέργεια του Σεχολάρι, σούταρε από το σημείο του πέναλτι, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ!


Πιερικός (Περικλής Αμανατίδης):
Μένκα, Ανδρικόπουλος, Στόιος (52′ Κωτσιόπουλος), Σουλιώτης, Παπαδόπουλος (72′ Ιβάν), Λαγός, Μπαστακός (72′ Σεχολάρι), Ίννος, Τσαγκαλίδης (74′ Ζησούλης), Κραγιόπουλος (52′ Γατόπουλος), Κέρι

Αιγινιακός (Σωτήρης Ζιώγας):
Κουζουνιάς, Χατζηκωνσταντίνου, Κιρκιλιανίδης, Μιτακίδης, Χατζηδίμπας Β, Παρδάλης (72′ Προβατίδης), Ροντρίγκεζ (86′ Κακατάσιος), Δελιόπουλος, Ντόσης, Μαργαρίτης (62′ Τασιώνας), Χατζηδίμπας Κ. (62′ Πορυρίδης)

Share This Article